Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

woensdag 9 mei 2012

Effecten Kunduz-accoord op Werkkosten, schrijf nu in voor de studiedag


Elsevier SalarisCongres
Studiedag - Werkkostenregeling 2012 - Donderdag 24 mei   2012 - Clauszaal Jaarbeurs Utrecht Beeld

Werkkostenregeling: snel overstappen nu extra interessant?

Uiterlijk 1 januari 2014 moet u zijn overgestapt op de Werkkostenregeling. Geen ontkomen aan. Een zeer ingrijpend proces, met grote gevolgen voor de financiële administratie, arbeidsvoorwaarden én de salarisadministratie. Veel organisaties schuiven de beslissing over de overstap wat voor zich uit. Een begrijpelijke gedachte, maar wel gevaarlijk!

Effecten "wandelgangen-accoord" van "Kunduz-coalitie"

Vanaf 2013 is het niet meer mogelijk reiskosten voor woon-werkverkeer belastingvrij te vergoeden. Een beslissing die een enorme druk op het arbeidsvoorwaardenbeleid zal leggen. Dit kan een reden zijn om versneld over te stappen naar de werkkostenregeling omdat daar de vrije forfaitaire ruimte nog wel wat ruimte biedt om ook onder de nieuwe regels de reiskosten onbelast te vergoeden. Alle reden om nu toch echt werk te gaan maken van de werkkostenregeling!

Studiedag in 2 delen

U kunt de dag op 2 manieren volgen. Wanneer u nog niet zoveel met de Werkkostenregeling bezig bent geweest, volgt u zowel het ochtend- als het middagprogramma. Wie al meer kennis van de regeling heeft, volgt alleen het middagprogramma. Meer informatie op www.salariscongres.nl.

Deelnemen

De deelnameprijs voor de hele Studiedag (ochtend + middag) bedraagt € 525,- per persoon. Abonnees en oud congresdeelnemers genieten een korting van € 100,- en betalen slechts € 425,-. Neemt u alleen aan het middaggedeelte deel dan betaalt u € 325,-

Meld u vandaag nog aan!

Deelnameprijs is exclusief btw en inclusief de uitvoerige documentatiemap, broodjeslunch en verversingen.

Nu inschrijvenMeer informatie Programma Inschrijven


Uw collega heeft ook interesse?
Alle informatie is te vinden op www.salariscongres.nl.
Nirpa PE-punten:
Nirpa PE-punten
53 Nirpa PE-punten voor de hele dag
25 Nirpa PE-punten voor het middagprogramma


Register Belasting   Adviseurs
4 RB PE-punten voor de hele dag


Mogelijk gemaakt door:
Elsevier SalarisCongres
Ernst Young

Reed Business
Deze e-mail is verzonden door een automatische mailbox, vragen die u naar deze mailbox stuurt worden niet beantwoord. Klik hier om u uit te schrijven voor deze nieuwsbrief.