Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 11 maart 2013

Politie in actie - dit deden de agenten vandaag

Overval op buurtwinkel

Hoensbroek - Twee onbekende mannen hebben maandag rond 17.45 uur een overval gepleegd op een buurtwinkel aan de Hommerterweg in Hoensbroek. Het duo kwam gemaskerd de winkel binnen en bedreigde een medewerker met een wapen. Toen de medewerker wegvluchtte in de winkel gingen de overvallers er ook vandoor. Het is onbekend of er iets is buit gemaakt. Bij de overval raakte niemand gewond.

Lees verder

Politie vraagt informatie over bijzonder masker.

Dordrecht - De politie is op zoek naar informatie over een opvallend masker dat is gebruikt bij twee overvallen in Dordrecht.

Lees verder

Inbraak uit 2005 opgelost

Uden - De politie denkt met de aanhouding van een 36-jarige inwoner uit Uden een inbraak in dezelfde plaats in 2005 opgelost te hebben.

Lees verder

Snelheidscontrole in Gilze

Gilze - De politie heeft vandaag, maandag 11 maart 2013, tussen 08.30 uur en 15.00 uur met de radar een snelheidscontrole gehouden op de Langenbergseweg. De snelheid van 2055 passanten werd gemeten, daarvan waren er 63 in overtreding. De hoogst gemeten snelheid was 135 km / uur terwijl ter plaatse 80 km / uur is toegestaan.

Lees verder

Politie zoekt getuigen babbeltruc

Haarlem - Een Haarlemse dame op hoge leeftijd is zaterdag 9 maart aan het einde van de ochtend slachtoffer geworden van een babbeltruc.

Lees verder

Hennepkwekerij opgerold

Blerick - In de Klimopstraat heeft de politie maandagmiddag twee panden gecontroleerd op het kweken van hennep.

Lees verder

Automobiliste gewond na aanrijding

Augustinusga - De politie heeft maandagochtend op de Legeloane een eenzijdig ongeval onderzocht, waarbij een 26-jarige automobiliste uit Gerkesklooster gewond raakte.

Lees verder

Getuigen gezocht van aanranding

Eindhoven - De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van een aanranding op de Geldropseweg op maandag 4 maart tussen 19.00 uur en 19.15 uur.

Lees verder

Politie zoekt getuigen overval cafetaria

Asten - Maandagmiddag rond 15.05 uur is een cafetaria aan de Prins Bernhardstraat overvallen door een onbekende man. De man kwam de zaak binnen en bedreigde en medewerker met een mes. Daarna ging hij er met een onbekend geldbedrag te voet vandoor.

Lees verder

Twee personen aangehouden voor winkeldiefstallen

Lochem - Een 62-jarige vrouw en een 65-jarige man, beiden woonachtig in Didam, werden zaterdag 9 maart aangehouden voor winkeldiefstallen. De politie kreeg enkele tips van vermoedelijke diefstal, waarna bij het tweetal vermoedelijk van diefstal afkomstige goederen werden aangetroffen. Beiden worden verdacht van meerdere diefstallen en zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld.

Lees verder

Fietsster ernstig gewond bij aanrijding

Deventer - Een 40-jarige fietsster uit Deventer raakte maandag 11 maart ernstig gewond bij een aanrijding.

Lees verder

Vijf elektrische fietsen gestolen. Politie zoekt getuigen

Marienheem - Zondagmorgen 10 maart werden bij een kerk in Marienheem een vijftal elektrische fietsen gestolen. De politie zoekt getuigen.

Lees verder

Zeven verdachten aangehouden in hennepknipperij

Drunen - De politie heeft maandag rond 10.20 uur zeven verdachten (5 mannen en 2 vrouwen uit Beneden-Leeuwen, Drunen en Sint Michielsgestel) aangehouden in een hennepknipperij. De knipperij werd na een melding ontdekt in een schuurtje op de Sportlaan.

Lees verder

Hennepplantages geruimd

Beek en Geleen - Vandaag heeft de politie op drie plaatsen in Geverik, Beek en Geleen hennepplantages ontmanteld. Dit naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem.

Lees verder

Dinsdag in Team West

Den Haag, Zevenhuizen, Leidschendam, Leiden, Wassenaar - De volgende zaken komen, onder voorbehoud, dinsdag 12 maart aan bod in het regionale opsporingsprogramma Team West op Omroep West:

Lees verder

Man gestoken

Oudkarspel - Een 31-jarige man uit Schagen is maandagmiddag rond 14.30 uur aangehouden op de Kerkmeerweg.

Lees verder

Onderzoek Hegdambroek in Opsporing Verzocht

Nijmegen - Opsporing Verzocht besteedt op dinsdag 12 maart onder andere aandacht aan het onderzoek naar de dood van de 36-jarige Kevin America uit Nijmegen, in de Hegdambroek op 29 december 2012. Ondermeer wordt in het programma een reconstructie van de laatste uren van het leven van America getoond.

Lees verder

Snelle motorrijders moeten rijbewijs inleveren

Vijlen - Een tweetal jonge motorrijders - 23 jaar- uit het Belgische Montzen is zondagmiddag rond 14.30 uur door de bemanning van de videosurveillance van het team verkeer van de politie Limburg staande gehouden. Zij reden met zeer hoge snelheid door de bebouwde kom van Epen en in de richting van Vaals.

Lees verder

Overval woning dinsdag 12 maart in Opsporing Verzocht

Leiden - Dinsdagavond 12 maart wordt in het AVRO programma Opsporing Verzocht aandacht besteed aan een overval in een woning aan de Richard Holstraat. Opsporing Verzocht wordt uitgezonden op Nederland 1 om 21.30 uur. Het slachtoffer, de 50-jarige bewoner, doet in het programma zijn verhaal.

Lees verder

Reconstructie misdrijf Pepijn van der Velden in Opsporing Verzocht

Rotterdam - Het tv-programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 12 maart 2013 uitgebreid aandacht aan de dood van de 32-jarige Pepijn van der Velden uit Valkenswaard.

Lees verder

Aanhouding voor poging inbraak school IJsselmonde

Rotterdam - De politie heeft zaterdagochtend een 37-jarige Rotterdammer aangehouden voor poging inbraak bij een middelbare school aan de Olympiaweg in Rotterdam.

Lees verder

Looddief aangehouden

Zaandam - Maandagochtend is een 21-jarige Zaandammer aangehouden op verdenking van diefstal van lood.

Lees verder

Buschauffeur beroofd door scooterrijders; politie zoekt getuigen

Alphen aan den Rijn - Een buschauffeur is maandag 11 maart omstreeks 00.30 uur op het Stationsplein beroofd toen hij vanaf de remise naar de bus liep. Twee opzittenden van een scooter gristen zijn werktas uit zijn handen waarna ze wegreden in de richting van de Steekterbrug. De politie stelt een onderzoek in en verzoekt getuigen zich te melden via 0900 – 8844 of via Meld Misdaad Anoniem 0800 – 7000.

Lees verder

Onder invloed in de auto

Wormerveer - Een 47-jarige automobilist uit Wormerveer is zondagavond laat zijn rijbewijs kwijtgeraakt.

Lees verder

Verdachte van inbraak aangehouden

Bergen op Zoom - Op 22 oktober 2012 werd ingebroken in een woning aan de Populierlaan in Bergen op Zoom. In verband met deze inbraak is vanochtend een verdachte aangehouden.

Lees verder

Sigaretten gestolen uit supermarkt

Zevenbergen - Bij een inbraak bij Albert Heijn aan de Molenstraat in Zevenbergen in de nacht van zondag op maandag zijn mogelijk sigaretten gestolen.

Lees verder

Botsing met drie auto's

Middenbeemster - Maandagochtend rond 6.30 uur heeft een ongeval plaatsgevonden langs de A7 ter hoogte van Middenbeemster.

Lees verder

Bedrijfsinbraak

Purmerend - In de nacht van zondag op maandag is ingebroken in een bedrijf aan de Ampèrestraat in Purmerend.

Lees verder

Rijden zonder rijbewijs

Wormerveer - Maandagochtend heeft een 50-jarige bromfietser uit Wormer een bekeuring gekregen.

Lees verder

Politie zoekt getuigen van uit de hand gelopen verkeersruzie

Amsterdam - Een verkeersruzie tussen een motorrijder en een automobilist vorige week dinsdagavond 5 februari op de Bilderdijkstraat in de Amsterdamse Kinkerbuurt is uit de hand gelopen op een ernstige vernieling. De politie onderzoekt de zaak en roept getuigen op te reageren.

Lees verder

Rijbewijs ingenomen van slingerende automobilist

Apeldoorn - In de nacht van zondag op maandag 11 maart heeft de politie een 50-jarige man uit Apeldoorn aangehouden voor het rijden onder invloed. De man reed stapvoets en hevig slingerend over de A50 ter hoogte van Apeldoorn. Of de man onder invloed was van alcohol, drugs, medicatie, of een combinatie van middelen, is nog niet duidelijk.

Lees verder

Ramen van drie woningen ingegooid

Alkmaar - Zondagochtend werden bij drie woningen in de Landstraat in Alkmaar ruiten vernield. Rond 02.45 uur werden de bewoners wakker van glasgerinkel.

Lees verder

Man aangehouden voor vernielingen, onderzoek brandstichtingen loopt

Harderwijk - De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 10 maart een 18-jarige man uit Harderwijk aangehouden op verdenking van het plegen van meerdere vernielingen aan de Stadsdennenweg in Harderwijk. In dezelfde nacht zijn containers in brand gestoken. Door wie is nog onbekend. De politie zoekt getuigen.

Lees verder

Gewapende woningoverval Groenmarktkade in Opsporing Verzocht

Amsterdam - De politie is op zoek naar getuigen en achtergrondinformatie van een gewapende overval op twee vrouwen in een woning aan de Groenmarktkade in het centrum van Amsterdam. Het programma Opsporing Verzocht besteedt dinsdag 12 maart uitgebreid aandacht aan de zaak (vanaf 21.30 uur op Nederland 1).

Lees verder

Getuigen gezocht van explosie bij bedrijf in Maastricht

Maastricht - Zondag hebben onbekenden vermoedelijk een explosief gebruikt om binnen te komen in de kantoorunit van een bedrijf aan de Klipperweg in Maastricht. Er zijn geen goederen weggenomen.

Lees verder

Met 92 km/uur door de bebouwde kom in Hoofddorp

Hoofddorp - Tijdens een onopvallende motorsurveillance werd op de Van Heuven Goedhartlaan in Hoofddorp zondagmiddag een 38-jarige Amsterdamse aan de kant gezet, nadat zij 92 km/uur had gereden, waar maximaal 50 km/uur is toegestaan. Tegen de vrouw is proces-verbaal opgemaakt.

Lees verder

Politie zoekt getuigen verkeersongeval Vierhavensstraat

Rotterdam - Donderdag 21 februari rond 9.00 uur heeft een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een skateboarder. De politie doet onderzoek en komt graag in contact met getuigen.

Lees verder

918 Hardrijders bekeurd op de N201

Rozenburg - De verkeerspolitie heeft zondag tussen 09:45 en 15.45 uur het verkeer op de N201 in twee rijrichting gecontroleerd op snelheid.

Lees verder

Auto-inbraak

Obdam - In de nacht van zaterdag op zondag is ingebroken in een auto aan de Weerestraat in Obdam.

Lees verder

Automobilist verongelukt in Leek

Leek - Een automobilist is vanmorgen bij een verkeersongeluk in Leek om het leven gekomen.

Lees verder

Inbraak: inbrekers gezien

Heerhugowaard - Zondagavond is ingebroken in een woning aan het Tine Tammesplantsoen in Heerhugowaard.

Lees verder

Geen verband aangetoond tussen verschillende branden

Enschede - Na onderzoek door de politie blijkt dat er geen aantoonbare samenhang is tussen de verschillende branden eind december en begin januari. De verschillende branden hebben waarschijnlijk ook diverse oorzaken.

Lees verder

Auto uitgebrand

Heerlen - Rond middernacht is een auto uitgebrand op de Nieuwstraat in Hoensbroek. De politie gaat hierbij uit van brandstichting.

Lees verder

Fietsdieven

Zeist - De politie heeft zondagmiddag twee inwoners van Zeist aangehouden voor het stelen van een fiets.

Lees verder

77-jarige vrouw overlijdt na verkeersongeval

Den Haag - Een 77-jarige vrouw is als gevolg van een verkeersongeval donderdag 28 februari op de Lisztstraat in Den Haag komen te overlijden.

Lees verder

Gratis kentekenplaten vastgezet in Rotterdam-Alexander

Rotterdam - Zaterdag 09 maart, tussen 10.00 en 16.30 uur hebben 294 bewoners van deelgemeente Prins Alexander in Rotterdam, gratis hun kentekenplaten met popnagels laten vastzetten .

Lees verder

Straatrover op heterdaad aangehouden

Rotterdam - Een 20-jarige Rotterdamse werd zondagavond het slachtoffer van een straatroof op de Heer Bokelweg. Agenten hielden kort daarna een 20-jarige verdachte in de omgeving aan.

Lees verder

Bekeuringen jongeren in Hoogland

Amersfoort - Op zondag 10 maart bekeurde surveillerende agenten twee 19-jarige jongemannen uit Amersfoort voor doelloos rondhangen. Eén van hen kreeg nog een extra boete voor het bij zich hebben van een geopende fles drank op de openbare weg. De politie voert extra toezicht uit op diverse locaties in Hoogland. Aanleiding is het toegenomen aantal meldingen en aangiften van onder andere overlast en vernielingen door jongeren.

Lees verder

Beroving

Amersfoort - Op zaterdag 9 maart vond op de Scheidingsweg in Hooglanderveen een beroving plaats.

Lees verder

Fietster omgekomen bij verkeersongeval

Hilversum - Maandagochtend 11 maart rond 11.00 uur is een 55-jarige vrouw uit Hilversum om het leven gekomen bij een ongeval op de kruising Jan van der Heijdenstraat met de Eemnesserweg.

Lees verder

Aanhouding mogelijke auto-inbrekers

Heerhugowaard - Maandagochtend zijn twee mannen aangehouden die vermoedelijk hadden ingebroken in een auto aan de Mahonielaan in Heerhugowaard.

Lees verder

Aanhouding vernieler autospiegels

Alkmaar - Zondagavond even na 20.00 uur is een 16-jarige jongen uit Heerhugowaard aangehouden aan de Hooftstraat in Alkmaar op verdenking van het vernielen van meerdere autospiegels aan de Nieuwlandersingel.

Lees verder

Geslaagde popnagelactie

Den Haag - Leerlingen van het ROC Mondriaan afdeling voertuigtechniek, de gemeente Den Haag en agenten van politiebureau Beresteinlaan kunnen terugkijken op een geslaagde popnagelactie.

Lees verder

Getuigen plofkraak geldautomaat gezocht

Eindhoven - De politie zoekt getuigen van een plofkraak op een geldautomaat aan het Biarritzplein.

Lees verder

Jongen (17) door twee knapen beroofd van fiets

Tilburg - Twee nog onbekende knapen hebben zondagavond 10 maart 2013 rond 22.50 uur op het fietspad van de Abcovenseweg een 17-jarige jongen uit Goirle van zijn fiets beroofd.

Lees verder

Wijkagenten in centrum Amersfoort gaan twitteren

Amersfoort - Vanaf maandag 11 maart kunnen bewoners van wijken in het centrum van Amersfoort twitteren met wijkagenten in dit gebied. Twitter is voor wijkagenten een handig en laagdrempelig middel om online in contact te zijn met bewoners en te informeren over het wijkagentenwerk.

Lees verder

Man gewond na eenzijdig ongeval

Boven-Leeuwen - Een 29-jarige man uit Maasbommel is zondagavond rond 20.15 uur gewond geraakt na een eenzijdig ongeval op de Veesteeg, nabij de Mosterdwal, in Boven-Leeuwen. De man was met zijn auto tegen een boom gebotst.

Lees verder

Woninginbreker aangehouden na onderzoek

Naaldwijk - Rechercheurs van het woninginbrakenteam hielden maandag 11 maart in een woning in Naaldwijk een 18-jarige Naaldwijker aan op verdenking van betrokkenheid bij twee inbraken.

Lees verder

Vermoedelijke inbreker (21) Tilburgse horecazaak aangehouden

Tilburg - De politie heeft vannacht, de nacht van zondag 10 op maandag 11 maart 2013 omstreeks 01.00 uur, op de Meerkoldreef, een 21-jarige Tilburger aangehouden op de verdenking van betrokkenheid bij een inbraak in een restaurant aan de Vijverlaan.

Lees verder

Ingebroken in veertien auto's

Noordwijk - Bij de politie in Noordwijk is in de periode van donderdag 7 tot en met zondag 10 maart veertien keer aangifte gedaan van inbraak in een auto. De politie zoekt getuigen.

Lees verder

Dronken man zorgt voor overlast

Zevenaar - Zondag aan het einde van de middag zorgde een 45-jarige man uit Deventer voor veel overlast op straat. Hij zou ook zijn hond mishandelen.

Lees verder

Acht bestuurders met te veel op

Leiden/Oegstgeest - Bij alcoholcontroles in Leiden en Oegstgeest is in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart tegen acht bestuurder proces verbaal opgemaakt voor rijden onder invloed. De politie nam in totaal 728 blaastesten af.

Lees verder

Kleine vrachtwagen weggenomen

Hulst - In de nacht van zondag 10 maart 2013 op 11 maart 2013 is vanaf een terrein aan de Hogeweg in Hulst een geel vrachtautootje van het merk IVECO met het kenteken 59-BJ-PP weggenomen.

Lees verder

Auto botst frontaal op boom

Hengstdijk - Maandagmorgen 11 maart 2013 rond 07.00 uur vond een eenzijdig ongeval plaats op de Hengstdijksestraat in Hengstdijk.

Lees verder

Hardrijder is rijbewijs kwijt

Yerseke - Zondagavond 10 maart 2013 rond 23.30 uur is op de Welleweg in Yerseke een 21-jarige man uit die plaats staande gehouden.

Lees verder

Auto uitgebrand

HAARLEM - In de nacht van zondag 10 op maandag 11 maart heeft er aan de Schotersingel een auto in brand gestaan.

Lees verder

Tweede verdachte van overval bridgeclub aangehouden

Doorwerth - Ook de tweede verdachte van de overval op een bridgeclub aan de Dalweg in Doorwerth heeft zichzelf bij de politie gemeld. Het gaat om een 15-jarige jongen uit Doorwerth. Donderdag meldde de eerste verdachte zich, dit was een 16-jarige plaatsgenoot.

Lees verder

Aanhoudingen voor drugshandel

Amersfoort - De politie heeft - op verzoek van de wijkagent en op basis van overlastmeldingen door omwonenden - op vrijdag 8 maart een actie gehouden waarbij in totaal vijf personen uit Amersfoort zijn aangehouden in verband met handel in verdovende middelen. Daarnaast werden in woningen aan de Bachweg en de Magelhaenstraat zoekingen gehouden.

Lees verder

Straatroof in Rijswijk, politie zoekt getuigen

Rijswijk - Drie nog onbekende mannen beroofden zondag 10 maart een 17-jarige jongen van zijn persoonlijke eigendommen op het Ir. H.A. Haitsmapad. De politie onderzoekt de beroving en is daarbij op zoek naar getuigen.

Lees verder

Aangehouden na achtervolging

Veenwouden - De politie heeft zondagnacht na een fikse achtervolging een 34-jarige inwoner van Veenwouden in de boeien geslagen.

Lees verder

Gewond na aanrijding

Heelsum - Zondagmiddag raakte een 70-jarige vrouw uit Wageningen gewond nadat ze in haar auto werd aangereden op de Rijksweg. Ze werd overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees verder

Man vernielt scooter na aanrijding

Wijchen - Een 43-jarige Wijchenaar is zondagavond rond 20.30 uur in zijn woning aangehouden voor een vernieling. Nadat naar zijn zeggen een scooterrijder zijn autospiegel eraf had gereden, vernielde de Wijchenaar de spiegel van de scooter. Dit was op de Heumenseweg in Wijchen.

Lees verder

Snuivend duo voor politiebureau betrapt

Hilversum - Twee mannen zijn in de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart tegenover het politiebureau aangehouden. Zij gebruikten in een nis aan de Spuisteeg harddrugs. Agenten uit het bureau zagen dit en grepen direct in.

Lees verder

Autobrand mogelijk brandstichting

Huizen - Zaterdag 9 maart is een auto, die geparkeerd stond aan de Weideweg, mogelijk doelwit geworden van brandstichting. De recherche heeft de zaak in onderzoek.

Lees verder

Ramkraak parfumerie

Laren - In de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 maart is een parfumeriezaak op het Zevenend door onbekende daders met een auto geramd. De recherche is een onderzoek gestart. Het is onbekend of er buit is gemaakt.

Lees verder

Omkleedsessie verraadt dief

Den Haag - De politie hield zondag 10 maart een 57-jarige Hagenaar aan voor winkeldiefstal. De man werd betrapt toen hij zichzelf ontdeed van de gestolen goederen.

Lees verder

Straatroof

Almere - Een man is zondag 10 maart in alle vroegte door een nog onbekende man op een scooter beroofd. Het roofteam district Zuid is een onderzoek gestart. Het slachtoffer bleef ongedeerd.

Lees verder

Inbrekers duperen 'Jantje Beton' bij inbraak woning

Wateringen - In de avond van zondag 10 maart is er ingebroken in een woning in Wateringen. De dader(s) namen daarbij twee Jantje Beton collectebussen mee met daarin een bedrag van 1200 euro.

Lees verder

Twee verdachten vast na wegrennen aanrijding

Almere - Drie jongens, die op één bromscooter reden, zijn na een aanrijding met een auto op het Westeinde op zondag 10 maart, weggerend. De scooter, die als gestolen staat gesignaleerd, is achtergelaten en in beslag genomen. De schade aan de auto is aanzienlijk. Twee verdachten zijn later op de dag in een ziekenhuis aangehouden en zitten vast.

Lees verder

Hagenaars stelen lokfiets

Den Haag - De politie hield zondag 10 maart twee 20-jarige fietsendieven aan op de Grote Marktstraat in Den Haag. De verdachten namen een zogenoemde 'lokfiets' mee.

Lees verder

Wegpiraat op de Backer en Ruebweg in Breda

Breda - Politiemensen zagen zondagavond 10 maart 2013 rond 20.15 uur een automobilist met zeer hoge snelheid over de Backer en Ruebweg rijden. De bestuurder maakte diverse zware verkeersovertredingen. De agenten konden de man op de Westerparklaan stoppen. De 35-jarige man werd aangehouden. Bij controle bleek hij een busje pepperspray in zijn auto te hebben. Dit werd in beslag genomen. De man werd voor verhoor mee genomen naar een politiebureau. Zijn rijbewijs is ingevorderd. De politie maakt dossier op.

Lees verder

Mishandeld bij station Franeker

Franeker - Een 22-jarige inwoner van Sneek is zondagavond door de politie aangehouden nadat hij bij het NS-station van Franeker een 20-jarige inwoner van die plaats zou hebben mishandeld.

Lees verder

Gewelddadig van fiets beroofd

IJsselstein - Een groepje jongemannen beroofde in de vroege ochtend van zondag 10 maart en jongeman van zijn fiets.

Lees verder

Tilburger (27) aangehouden na bedreiging

Tilburg - De politie heeft zondagavond 10 maart 2013 omstreeks 23.10 uur in een appartement aan de Bosscheweg een agressieve 27-jarige Tilburger aangehouden. De man had, terwijl hij vermoedelijk onder invloed was van drugs, agenten en eerder op de dag zijn ouders bedreigd. Hij is in verzekering gesteld.

Lees verder

Inbrekers hebben meer op hun kerfstok

Nieuwgein - Agenten hielden aan het begin van de nacht van zaterdag 9 op zondag 10 maart drie inbrekers aan. Twee van hen waren zeker geen onbekenden.

Lees verder

Hennep en auto-onderdelen in woning

Den Haag - Politieagenten hielden vrijdag 8 maart om 18.45 uur in een woning aan de Hengelolaan twee verdachten (15 en 24 jaar) aan op verdenking van bezit van hennep en de aanwezigheid van een groot aantal auto-onderdelen.

Lees verder

Inbreker overlopen

Enschede - Op 10 maart rond 20.10 uur, betrapte de bewoonster van een woning aan de Brammelobrink een inbreker in de woning. De inbreker wist te ontkomen.

Lees verder

Vrouw betrapt op diefstal van voertuigen

Enschede - Een 45-jarige Enschedese werd op 10 maart rond 16.00 uur betrapt op diefstal van een kinderfiets vanaf de Gelderlandstraat.

Lees verder

Auto te water na rijden onder invloed en aanrijding

Gouda - De politie heeft zaterdagmiddag 9 maart twee Gouwenaren van 29 jaar aangehouden wegens rijden onder invloed van alcohol en het veroorzaken van een aanrijding.

Lees verder

Inkt en toner weg bij inbraak

Drachten - Bij een inbraak in een bedrijfspand aan De Roef in Drachten is zondagavond voor duizenden euro's aan toner en inktcartridges weggenomen.

Lees verder

Verdachten van auto-inbraak aangehouden

Bodegraven - De politie heeft in de nacht van vrijdag 8 op zaterdag 9 maart drie jongens van 17, 17 en 18 jaar uit Bodegraven aangehouden op verdenking van auto-inbraak.

Lees verder

Straatracers raken rijbewijs kwijt

Hengelo - Op 10 maart rond 21.30 uur werden twee straatracers betrapt op het overschrijden van de maximum snelheid. Beiden konden hun rijbewijs inleveren.

Lees verder

Geweld in openbaar vervoer

Leidschendam - Een woordenwisseling in een voertuig van Randstadrail van Rotterdam naar Den Haag kwam een 18-jarige vrouw uit Roelofarendsveen op vrijdag 8 maart omstreeks 23.20 uur duur te staan.

Lees verder

Overval op videotheek in Hoofddorp

Hoofddorp - Zondagavond omstreeks 20.25 uur hebben twee onbekende mannen een overval gepleegd op een videotheek aan de Markenburg in Hoofddorp.

Lees verder

Verdachte van diefstal televisie aangehouden

Nieuwerkerk aan den IJssel - De politie heeft vrijdagmiddag 8 maart een 34-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van diefstal van een televisie uit een winkel aan het Reigerhof.

Lees verder

Echtpaar zwaar gewond bij ongeluk

Makkinga - Een echtpaar uit Mildam raakte zondagavond zwaar gewond bij een verkeersongeluk op de kruising van de Prikkedam en de Grindweg bij Makkinga.

Lees verder

Jongen aangehouden voor diefstal kleding

Honselersdijk - Politieagenten hielden zaterdag 9 maart om 11.30 uur een 16-jarige Delftenaar aan voor diefstal van kleding uit een voetbalkleedkamer.

Lees verder

Laptops en mobiele telefoon gestolen bij inbraak

Groningen - De politie onderzoekt een inbraak in een woning aan de Grevingaheerd in de stad.

Lees verder

Autodief aangehouden

Wateringen - Politieagenten hielden maandag 11 maart om 02.00 uur op de Ambachtsweg een 38-jarige Wateringer aan die reed in een gestolen auto.

Lees verder

Buurtbewoner betrapt autokraker

Den Haag - Politieagenten zagen zaterdag 9 maart omstreeks 20.00 uur op de Prinsegracht twee mannen met elkaar vechten. Eén van de twee mannen probeerde daarbij 'los te komen' en maakte aanstalten om te vluchten. Het bleek een autokraker te zijn die door een buuurtbewoner was betrapt.

Lees verder
Vers van de Pers - Utrecht, Ut 3562 VH
afmelden
Email Marketing Powered by MailChimp