Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 13 maart 2017

Nieuwe haaiensoort ontdekt

Doe op 25 maart het licht uit tijdens Earth Hour
Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is.
 
 
Header LifeGuard E-Zine
 
Hamerhaai
 
nieuwe haaiensoort ontdekt
Mooi nieuws! Onderzoekers hebben in het koraalrif voor de kust van Belize bij toeval een nieuwe soort hamerhaai ontdekt. Nadia Bood, rifexpert van het WNF in Belize, is enthousiast: “De ontdekking van een nieuwe haaiensoort is een bevestiging dat dit unieke rif heel gezond is en goede bescherming verdient.”
Lees meer
 
 
 
duidelijke taal
Actie!
Even duidelijke taal over de verkiezingsstrijd. Wat als een jongere mag stemmen? Bekijk wat Faye te zeggen heeft en deel het met je ouders!
bekijk en deel het filmpje
 
Robot wrattenzwijn
robot-wrattenzwijn
Gaat het wrattenzwijn ook wel eens naar de schoonheidsspecialist? Nee, hij krijgt hulp van mangoesten die insecten en andere kleine beestjes van z’n lijf eten. Daarvoor gaat het wrattenzwijn lekker relaxed liggen. Mooie samenwerking! En gefilmd door een slimme kleine robot-wrattenzwijn.
Lees verder
 
 
 
Red de natuur: eet vega!
Missie: eet Vega
Het eten van minder vlees is de meest impactvolle manier om onze kwetsbare natuur te helpen. En jij kunt je samen met ons inzetten voor een betere wereld: doe mee aan de vega-challenge! Dan maak je kans op 2 kaartjes voor de Young Impact Celebration in de Ziggo Dome.
lees meer
 
spetterend dagje uit
Missie: eet Vega
Roetsj van de snelle glijbanen, spring met een luchtband in de wildwater rivier of trotseer de golven in het golfslagbad bij AquaFun Sportiom! En met je LifeCard en bon uit je bonnenboekje ontvang je 25% korting voor maximaal 4 personen.
 
doe jij het licht uit?
Earth Hour 2017
Op zaterdag 25 maart om 20.30 uur doen miljoenen mensen wereldwijd één uur het licht uit. Om te laten zien dat zij de toekomst van de aarde belangrijk vinden. Jij doet toch ook mee? Deel jouw Earth Hour moment via social media met #earthhour. Op diverse plaatsen in Nederland worden speciale evenementen georganiseerd.  
check events
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons op:
 
Facebook   Twitter