Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 13 maart 2017

Verkiezingen 2017: weet jij het al?

Nog een paar dagen tot de verkiezingen. Bekijk de online versie
Op naar de verkiezingen 15 maart 2017
Beste Nelleke,

Over een paar dagen mag je naar de stembus. In politiek Den Haag voel ik dat de spanning stijgt. Als campagneleider klimaat en energie spreek ik vooral de milieu-woordvoerders van politieke partijen. Ik dring erop aan dat ze werk moeten maken van ambitieus klimaatbeleid. Bijna alle partijen roepen om het hardst dat klimaatverandering een groot probleem is. Wel denken ze erg verschillend over de maatregelen die we moeten nemen.


Weet jij al wat je gaat stemmen op 15 maart?
  1. Nee, ik heb nog niet besloten.
    Vul dan het Groen Kieskompas in, en ontdek welke partij bij je past.
  2. Ja, ik heb al besloten.
    Informeer vrienden over het Groen Kieskompas: deel de vrolijke promovideo op Facebook of via Youtube (en fluit lekker mee).
  3. Nee, ik ga niet stemmen.
    Check het Groen Kieskompas om te weten wat het Nederlands klimaatbeleid mogelijk te wachten staat als de huidige koplopers een regering vormen.
4 cruciale jaren voor klimaat, milieu en natuur
De komende 4 jaar zal Greenpeace weer volop actievoeren voor het klimaat en het milieu. Om successen te boeken, hebben we de politiek hard nodig. Denk aan investeringen in schone energie, de sluiting van kolencentrales en een duurzaam vervoersbeleid. Welke partij past bij jouw idealen? Je checkt het met het Groen Kieskompas. Binnen enkele minuten zie je met welke politieke partij jij het eens bent over ruimte voor de natuur, schone lucht, groene energie en duurzame landbouw.
DRAAG BIJ AAN EEN GROEN EN DUURZAAM NEDERLAND
Bekijk en deel de video
Met vriendelijke groet,

Joris Wijnhoven
Campagneleider klimaat en energie Greenpeace Nederland
t #GroenKieskompas
e   Geef suggesties en tips
Stop de klimaatcrisis, word climate force member
f t y c
SERVICE
» Contact
» Veelgestelde vragen
MY GREENPEACE
» Mijn account
» Aanmelden
GROEN KIESKOMPAS
» Website
» Meer info
Greenpeace
Je ontvangt deze mail op nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com (registratienr: 12262641) omdat je geabonneerd bent op de actiemail om milieuwinst te realiseren. Als je de actiemail voor nieuwe campagnes, petities en acties niet meer wilt ontvangen, klik dan hier om je af te melden.