Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

woensdag 31 mei 2017

Dit hebben wij vorig jaar dankzij jou bereikt

Zó redde jouw geld levens
online versie
Zó redde jouw geld levens
Beste Otto,

Wist je dat in Swaziland, waar bijna een derde van de bevolking hiv heeft, het aantal nieuwe hiv-infecties daalde, mede dankzij jou? En dat onderzoekers in 2016 dankzij jouw steun een biologische hiv-versnipperaar ontdekten? En dat we, met jouw hulp, een Nederlandse bezuiniging van 9 miljoen euro voor de wereldwijde aidsbestrijding wisten terug te draaien? Ontzettend bedankt! Meer over deze hoogtepunten, en helaas enkele tegenvallers, lees je in ons jaaroverzicht.

Lees het jaarverslag
Korting op positief tijdschrift

We vinden het heel belangrijk ook in Nederland op te komen voor mensen met hiv. Daarom steunt Aidsfonds al jaren hello gorgeous, hét tijdschrift over positief leven met hiv. Vol met levensverhalen van mensen met hiv en interviews met hiv-activisten. Omdat wij heel blij zijn met jou als donateur, krijg jij nu korting op een abonnement én alsnog het laatste nummer met daarin een interview met Aidsfonds-directeur Louise van Deth.

Naar de aanbieding
 
Aidsfonds | Postbus 10845
1001 EV Amsterdam | www.aidsfonds.nl
© 2017 Aidsfonds
Volg ons op:
Doneer
Privacy
Uitschrijven