Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 16 mei 2017

Het Koninklijk Huis: Koningin Máxima bij rondetafeldiscussie DNB over regulering technologische financiële innovaties

Koningin Máxima bij rondetafeldiscussie DNB over regulering technologische financiële innovaties
Hare Majesteit Koningin Máxima heeft vanochtend in haar functie van speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal voor inclusieve financiering voor ontwikkeling bij De Nederlandsche Bank (DNB) in Amsterdam deelgenomen aan een internationale rondetafeldiscussie over de regulering van technologische innovaties in de financiële dienstverlening.
Lees verder

Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent Museum MORE in Kasteel Ruurlo
Prof. mr. Pieter van Vollenhoven opent vrijdag 23 juni in Kasteel Ruurlo een tweede locatie van Museum MORE. Deze locatie toont het werk en leven van Carel Willink, een Nederlandse kunstschilder van magisch realisme.
Lees verder

Prinses Margriet slaat 1e Rode Kruis Vijfje
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden verricht zaterdag 10 juni bij de Koninklijke Nederlandse Munt in Utrecht de ceremoniële eerste slag van het eerste Rode Kruis Vijfje. Dat doet zij vanuit haar rol als vicevoorzitter van het Nederlandse Rode Kruis.
Lees verder