Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 9 mei 2017

Het Koninklijk Huis: Werkbezoek president Costa Rica

Werkbezoek president Costa Rica
De president van Costa Rica, Luis Guillermo Solís Rivera, brengt woensdag 10 en donderdag 11 mei een werkbezoek aan Nederland. De president wordt vergezeld door zijn partner, mevrouw Mercedes Peñas Domingo. Het werkbezoek staat in het teken van de verdere versterking van de bilaterale relatie tussen Nederland en Costa Rica, met speciale aandacht voor de economische banden. Thema's tijdens het werkbezoek zijn (maritieme) logistiek, duurzame landbouw en energie en klimaat. Naast de ministers van Buitenlandse Zaken, Handel en Landbouw, reist er ook een economische delegatie mee.
Lees verder

Koningin Máxima brengt werkbezoek aan TOBROCO
Hare Majesteit Koningin Máxima brengt donderdag 8 juni een werkbezoek aan TOBROCO Machines in Oisterwijk. TOBROCO is winnaar van de Koning Willem I Prijs 2016 in de categorie midden- en kleinbedrijf. Deze prijs beloont durf, daadkracht, duurzaamheid en doorzettingsvermogen en stimuleert creatief en innovatief ondernemerschap. Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting en reikte de prijs op 26 mei 2016 uit.
Lees verder

Officieel bezoek president Mozambique - programma
De president van de Republiek Mozambique, Filipe Nyusi, brengt van woensdag 17 mei tot en met vrijdag 19 mei een officieel bezoek aan Nederland. De president wordt vergezeld door zijn echtgenote. Het bezoek staat in het teken van de verdere versterking van de brede relatie tussen Nederland en Mozambique.
Lees verder