Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 11 mei 2017

#missionzeromaastricht, nominatie voor Lumière, week van het ondernemerschap 

Nominatie Lumière Gulden Feniks, week van het ondernemerschap, gratis fiets graveren
Klik hier als deze nieuwsbrief niet volledig wordt getoond

"Er is een beweging op gang gekomen en die is niet meer te stoppen"


Maastricht wil in 2030 als stad klimaatneutraal zijn. We zijn vol op weg. En dat doen we onder de noemer #missionzeromaastricht. Gerdo van Grootheest, wethouder duurzaamheid en Weike Medendorp, coördinator uitvoeringsplan Maastrichts Energie Akkoord praten op Thuis in Maastricht samen over deze ambitie en hoe we dat aanpakken.
 
  Lees het interview


Nominatie voor de nieuwe Lumière Cinema


De transformatie van de oude energiecentrale van de Sphinx tot nieuwe Lumière Cinema is genomineerd voor de Gulden Feniks. Dat is een landelijke prijs voor geslaagde herbestemmingsprojecten. Op 5 juli wordt bekendgemaakt wie de prijs wint.
 
Check de nominatie Meld je aan
 

 

Week van het ondernemerschap


Van 15 tot en met 18 mei wordt de Entrepreneurship Week georganiseerd in Maastricht. Tijdens deze week komen studenten, startups en ondernemers samen. Om ideeën uit te wisselen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren.
 
Laat je inspireren Meld je aan

Meer nieuws

   
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hierop geabonneerd hebt via www.gemeentemaastricht.nl Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Dan kun je je 
afmelden als abonnee. Aanmelden voor deze nieuwsbrief.