Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 29 mei 2017

Moodkids: Jouw kind op de cover van de Donald Duck?

Jouw kind op de cover van de Donald Duck?

Op 25 oktober bestaat Donald Duck Weekblad officieel 65 jaar. Een bijzonder jaar voor het vrolijke weekblad. Wie is er niet in Nederland opgegroeid met de Donald Duck. Als kinderen lazen mijn zusje en ik het blad al. En met een beetje pech had mijn vader hem eerder te pakken en moesten wij wachten. Ook […]

The post Jouw kind op de cover van de Donald Duck? appeared first on MoodKids.

Lees verder

Betuttelend gedrag, ik word er gek van!

Amerika, het land van de onbegrensde mogelijkheden. Het land dat ons Apple schonk, waar high tech bedrijven in Silicon Valley broeden op de nieuwste technologische ontwikkelingen. Amerika, het land waar we ook nog betalen met cheques… Jazeker. Ik heb hier een chequeboekje, die ik meerdere malen in de week gebruik. Net zoals mijn moeder vroeger […]

The post Betuttelend gedrag, ik word er gek van! appeared first on MoodKids.

Lees verder