Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 13 mei 2017

Moodkids: Ruziënde kinderen. Gek word je ervan!

Ruziënde kinderen. Gek word je ervan!

Mijn kinderen (en ik ook vroeger met mijn broer) hebben flink ruzie gemaakt. Heb ik daar altijd op de juiste manier op gereageerd? Nou nee. Als ik toen had geweten wat ik nu weet, zou ik veel verstandiger en met inzicht hebben gereageerd op mijn ruziënde kinderen. Nou ja dat is maar de vraag hoor! […]

The post Ruziënde kinderen. Gek word je ervan! appeared first on MoodKids.

Lees verder

1-2-3, Ready voor take off met de nieuwe AH ruimtevaart spaaractie.

Nooit vergeet ik meer die kleuter die, toen ik nog juf was, mij het zonnestelsel ging uitleggen. Vol passie vertelde hij mij alles en rondde af met de opmerking dat hij later astronaut ging worden. Ik kan me André Kuipers ook als zo'n klein jongetje voorstellen. Hij was namelijk degene die Albert Heijn benaderde met de vraag of ze […]

The post 1-2-3, Ready voor take off met de nieuwe AH ruimtevaart spaaractie. appeared first on MoodKids.

Lees verder