Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 9 mei 2017

Ons Oranje! Kaartverkoop oefeninterland Marokko - Nederland

Kaartverkoop oefeninterland Marokko - Nederland
Het Nederlands elftal speelt op woensdag 31 mei ter voorbereiding op de WK-kwalificatiewedstrijd tegen Luxemburg (vrijdag 9 juni in de Kuip, 20.45 uur) een oefeninterland in en tegen Marokko. De aftrap in Stade Adrar in Agadir is om 17.30 uur lokale tijd (19.30 uur in Nederland). De kaartverkoop is gestart en loopt tot en met 15 mei. De verkoop is exclusief voor Oranje ClubCardhouders. Zij kunnen online één ticket kopen. TicketsGa naar de webshop en regel online jouw tickets voor de interland tegen Marokko in Agadir.De wedstrijd verschijnt pas nadat je als ClubCardhouder bent ingelogd. Het is mogelijk één extra ticket aan te vragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 15 mei een e-mail naar kaartverkoop@knvb.nl. Kaarten worden bij voldoende beschikbaarheid op volgorde van binnenkomst toegewezen. Kaartverkoop Oranje ClubCardhouders kunnen één extra ticket aanvragen voor een introducé. Stuur hiervoor uiterlijk 15 mei een e-mail. kaartverkoop@knvb.nl Prijzen Omdat de Marokkaanse bond nog geen prijzen heeft gecommuniceerd, is de ticketprijs door de KNVB vastgesteld op 17 euro. Dit is inclusief 2 euro servicetoeslag. Mocht de daadwerkelijke ticketprijs lager zijn, dan zal het teveel betaalde bedrag worden gerestitueerd. Inmiddels is een compensatieregeling vastgesteld voor Oranje ClubCardhouders die hadden geboekt voor Casablanca en al kosten hebben gemaakt voor het bijwonen van deze wedstrijd. Oranje ClubCardhouders die voor 4 april hadden geboekt voor Casablanca en zich nog niet bij de KNVB hadden gemeld, kunnen tot uiterlijk 5 juni contact opnemen met onsoranje@knvb.nl. Facebook eventMeld je aan voor het Facebook evenement voor deze wedstrijd en blijf op de hoogte van het laatste nieuws. Oranje ClubCardHeb je nog geen Oranje ClubCard? Dan kun je die hier voor €17,50 aanvragen.
Lees verder

Live persconferentie nieuwe bondscoach op KNVB-website
De benoeming van de nieuwe bondscoach en assistent-bondscoach van het Nederlands elftal wordt dinsdag bekendgemaakt. De persconferentie over de aanstellingen is rechtstreeks te volgen op de website van de KNVB. Bij de bijeenkomst, die om 10.30 uur begint, zijn directeur betaald voetbal Jean Paul Decossaux en technisch directeur Hans van Breukelen aanwezig. Live persconferentieBekijk de benoeming van de bondscoach en assistent-bondscoach
Lees verder

Advocaat en Gullit leiden Oranje in WK-kwalificatie
Dick Advocaat is de nieuwe bondscoach van het Nederlands elftal. De Hagenaar wordt terzijde gestaan door Ruud Gullit die als assistent aan de slag gaat. Ruud Gullit, Europees kampioen in 1988. Het duo is aangesteld tot en met november van dit jaar en zal de lopende kwalificatiereeks voor het WK 2018 voltooien. Als Oranje zich plaatst voor die mondiale eindronde, dan zullen Advocaat en Gullit de ploeg ook leiden op het WK in Rusland. Luxemburg Advocaat voegt zich in de aanloop naar het WK-kwalificatieduel met Luxemburg, op 9 juni in Rotterdam, bij de selectie van het Nederlands elftal. Dat geldt ook voor Gullit. Daarvoor heeft Advocaat nog verplichtingen bij zijn huidige werkgever, het Turkse Fenerbahce. Interim-bondscoach Fred Grim neemt tot die tijd de honneurs waar en zal daarna als tweede assistent in de staf van Oranje blijven fungeren. Advocaat was twee keer eerder bondscoach van het Nederlands elftal: in de periodes 1992-1994 en 2002-2004. Gullit speelde 66 interlands voor Oranje en was in 1988 aanvoerder van de ploeg die in Duitsland Europees kampioen werd.
Lees verder