Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 16 mei 2017

Provincie Zeeland: Overzicht sollicitanten vacature burgemeestersambt Reimerswaal

Overzicht sollicitanten vacature burgemeestersambt Reimerswaal

Op 12 april 2017 is de vacature voor het burgemeestersambt in de gemeente Reimerswaal opengesteld. Kandidaten konden hun sollicitatiebrieven tot 7 mei 2017 aan de commissaris van de Koning in Zeeland sturen.

Lees verder

Benoeming burgemeester Borsele

De heer G.M. (Gerben) Dijksterhuis (42 jaar) wordt de nieuwe burgemeester van Borsele. Met Koninklijk Besluit nr. 2017000793 is de benoeming van de heer Dijksterhuis definitief en is de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van de gemeente Borsele afgerond. De benoeming gaat in op 15 juni. De beëdiging en installatie van de heer Dijksterhuis zal op diezelfde dag plaatsvinden tijdens een buitengewone raadsvergadering in De Stenge te Heinkenszand. 

Lees verder

Meetdata Zeeuwse zoet- en zoutwaterverdeling volledig beschikbaar

Zeeland heeft vandaag als eerste provincie in Nederland de meetgegevens van de zoet- en zoutwaterverdeling in de ondergrond beschikbaar gemaakt. De informatie is te vinden op de websites van de Provincie Zeeland www.zeeland.nl/zoetzout en Waterschap Scheldestromen www.scheldestromen.nl/zoetzout.

Lees verder