Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 12 mei 2017

Villamedia: ACM wil regels voor online gebruikersrecensies

ACM wil regels voor online gebruikersrecensies
Er moeten strengere regels komen voor webwinkels en andere websites die recensies van consumenten plaatsen. Dat stelt de Autoriteit Consument & Markt (ACM). Volgens de ACM komt het steeds vaker voor dat bedrijven consumenten belonen voor positieve…
Lees verder

COO SBS legt functie neer
Luc Peters, chief operating officer (COO) bij SBS, legt vrijdag 12 mei zijn functie neer. Dat meldt Broadcast Magazine op basis van interne berichten. "Gezien…
Lees verder

NPO en BNR genomineerd voor Zilveren Reissmicrofoon
De NPO Radio 1-programma's Argos en Nachtzuster en BNR-buitenlandcommentator Bernard Hammelburg zijn genomineerd voor de Zilveren Reissmicrofoon 2017, de prijs voor het beste Nederlandse radioprogramma.
Lees verder

ACM: melding voorgenomen overname van SBS door Talpa binnen
Toezichthouder Autoriteit Consument & Markt (ACM) bericht dat het deze week de officiële melding van de voorgenomen overname van SBS door Talpa heeft ontvangen.
Lees verder

Hoofdredacteur van online-editie Cumhuriyet in Turkije opgepakt
De hoofdredacteur online van de Turkse oppositiekrant Cumhuriyet, Oguz Guven, is vrijdag opgepakt door de Turkse politie.
Lees verder