Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 30 mei 2017

Villamedia: Nieuwe correspondent Israël en de Palestijnse gebieden bij de NOS

Nieuwe correspondent Israël en de Palestijnse gebieden bij de NOS
Arlene Gelderblom wordt per september de nieuwe multimediale correspondent van de NOS in Israël en de Palestijnse gebieden. Ze is de opvolger van Monique van Hoogstraten, die na een periode van zes jaar stopt met haar werkzaamheden voor de NOS.
Lees verder

Beau van Erven Dorens vervangt Humberto Tan
Beau van Erven Dorens neemt deze zomer het stokje over van Humberto Tan op RTL4. Hij presenteert vanaf 3 juli de talkshow RTL Summer Night, dat het gat van RTL Late Night opvult.
Lees verder

Inloopspreekuur voor programmamakers van start
Individuele programmamakers kunnen binnenkort bij de NPO binnenlopen om uitleg te krijgen waarom programmavoorstellen al dan niet door de ballotage van de zendermanagers komen. De NPO start deze zomer namelijk met een maandelijks inloopspreekuur voor…
Lees verder

Nieuwe mediadirecteur voor KRO-NCRV
Jochem de Jong (42) is door de Raad van Toezicht van KRO-NCRV benoemd tot mediadirecteur. Met ingang van 1 juli 2017 start hij bij de omroep. Hij volgt Taco Rijssemus op, die begin dit jaar overstapte naar IDTV.
Lees verder

Nieuwe online titel voor moeders van pubers
Snippet Media, de online uitgeverij van Femke Sterken en Barbara van Erp, lanceert een nieuwe titel: tishiergeenhotel.nl. Het online magazine richt zich op moeders van pubers, en is opgericht door journalisten…
Lees verder