Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 8 juni 2017

1,8 miljoen in de plus

In gesprek met de wethouder, student hotel, flexibele subsidies, pand Hintzenstraat te koop
Klik hier als deze nieuwsbrief niet volledig wordt getoond

Student hotel is voor iedereen


Langzaam maar zeker krijgt het iconische gebouw van de Sphinx haar glans van vroeger weer terug. De letters zijn – gepoetst en wel – terug op het dak geplaatst. Als de laatste steigers straks verdwijnen, wordt de herkenbare witte kleur zichtbaar. Maar daar waar het gebouw vroeger alleen toegankelijk was voor degene die er werkten, is het straks open voor iedereen.

"The Student Hotel is geen typisch studentenhuis" vertelt Frank Uffen, partnership director.  
 
  Lees wat het dan wel is


In gesprek wethouder Gerats 


Wethouder Jack Gerats houdt op 16 juni om 15.00 uur weer zijn Sociaal Spreekuur. Deze keer in Malberg. Als je vragen hebt over hulp bij het huishouden, dagbesteding, begeleid wonen of mantelzorg, ben je van harte welkom.
 
Check tijd en locatie Meld je aan
 

 

We sluiten 2016 positief af! 


De gemeente Maastricht sluit het boekjaar 2016 af met een positief resultaat van 1,8 miljoen euro. Bijna alle voorgenomen ambities uit de gemeentebegroting zijn gerealiseerd, de efficiencytaakstelling is behaald en de lasten voor bedrijven en inwoners zijn (behoudens) de inflatie niet gestegen. Wethouder Aarts is tevreden.

 
Bekijk ons jaarverslag Meld je aan

Meer nieuws

   
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hierop geabonneerd hebt via www.gemeentemaastricht.nl. Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen? 
Dan kun je je 
afmelden als abonnee. Aanmelden voor deze nieuwsbrief.