Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 1 juni 2017

ANWB Vrijwilligers │Deel je vakantiekennis │Techneuten gezocht voor vakantiecheck │Zorg voor een geluksmoment│Fiets mee vanaf de Brabantse Natuurpoorten

ANWB Vrijwilligers

Veel nieuwe activiteiten en een aanbieding voor een ZOOmeravond in Blijdorp
Niet goed leesbaar?  webversie
1 juni 2017   nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com   Wijzig
We hebben weer een nieuwsbrief vól met zomerse activiteiten. Op veel locaties kan je aan de slag. Help mee bij het nieuwe fietsevenement, waar we vanuit 12 Brabantse Natuurpoorten starten voor een fietstocht door de Brabantse natuur. We zoeken nog vrijwilligers voor het uitje naar de bloempluktuin De Buytenhof en het Openluchtmuseum "Het Hoogeland". Ook kunnen de handen uit de mouw tijdens de vakantiecheck op drie locaties en het vakantiespreekuur in 24 ANWB-winkels.

Kijk ook naar onze aanbieding voor een ZOOavond in Blijdorp!
Wil jij ons een handje helpen bij de Vakantiecheck? We zoeken vrijwiligers met gevoel voor techniek die onze wegenwachten assisteren bij de check. Samen controleren we de auto's van leden zodat ze goed voorbereid met vakantie gaan. We kijken naar de verlichting, vloeistoffen, uitlaat en de staat van banden. Ook wordt er door ANWB Experts reisinformatie verstrekt.
ANWB vindt het belangrijk dat elk kind in Nederland toegang heeft tot een fiets om zijn talenten beter te benutten en zijn wereld te vergroten. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken!
Ben je in het bezit van een auto met trekhaak én aanhanger, en wil je meehelpen met het inzamelen van fietsen in jouw regio?
Vanaf 14 juni t/m 12 juli organiseert de ANWB en de Brabantse Natuurpoorten diverse fietstochten door de prachtige Brabantse natuur. Bij deze natuurpoorten is altijd een horecapunt, voldoende parkeergelegenheid en informatie over de natuur. Deelnemers krijgen naast een route een gratis ANWB fietscheck en advies over veilig fietsen op e-bike. Op verschillende data en maar liefst 12 locaties zijn er fietstochten uitgezet.
Vind je het leuk om in contact te zijn met andere fietsens en mee te helpen bij het evenement? Dan kunnen we je hulp goed gebruiken bij de Brabantse Natuurpoorten. Je verwelkomt deelnemers, deelt routes uit, helpt mee met de fietscheck of fiets de route van te voren. Je kunt je aanmelden voor verschillende dagen en verschillende activiteiten.
Het ANWB Kinderfietsenplan komt naar Amsterdam! Van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juni houden we een gezamenlijke inzamelactie in Amsterdam Noord, achter het Centraal Station. Bij de popup fietsenwinkel kunnen mensen hun fiets doneren. Voor deze actie zoeken we vrijwilligers voor verschillende activiteiten.
Zorg je samen met ons voor blije gezichten? Tijdens het eerste ANWB weekend van het maatschappelijke uitje op 10 en 11 juni kun je op meerdere locaties aan de slag: je steekt de handen uit de mouwen om een uitje dat al toegankelijk is voor mindervaliden of gerund wordt door vrijwilligers nog mooier te maken. Of begeleid ouderen tijdens een dagje uit.
Stichting Vier het Leven organiseert culturele activiteiten voor ouderen (65+) die niet graag alleen op stap gaan. Zij worden thuis opgehaald door vrijwilligers en samen met andere gasten genieten ze van een concert, theatervoorstelling of museum. Vier het Leven zoekt nog vrijwilligers voor de matinee in Den Haag op zondag 18 juni.
In het kader van ´leden helpen leden´ zijn we op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden andere leden te helpen met hun vakantie voorbereiding. Heb je veel kampeerervaring en ben je vaak met de auto op vakantie geweest, dan heb je vast handige tips die je met anderen wilt delen. Zit het helpen in je bloed, dan is dit een op je lijf geschreven activiteit!
Kom je 17 juni ook naar de ZOOmeravond in Blijdorp?
Zaterdag 17 juni organiseert de ANWB de ''Blijdorp ZOOmeravond''. Van 16.00 uur tot 22.00 uur is de dierentuin geopend voor ANWB leden. Zet jij je als ANWB vrijwilliger? Dan zetten we je graag in het zonnetje! We nodigen jou en een medegast graag uit omgratis te genieten van al het moois dat Blijdorp te bieden heeft. Op=Op!
Meest gelezen nieuwsbrieven
Aanbiedingen
Auto
Bekijk alle nieuwsbrieven
Mijn gegevens
De heer Lezer
nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com
Vul aan of wijzig
Volg ons Apps Community
Facebook Twitter Youtube Instagram
© ANWB 2017 Contact Aansprakelijkheid
Privacy Afmelden