Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 8 juni 2017

Het Koninklijk Huis: Koningin brengt werkbezoek aan Plant-e

Koningin brengt werkbezoek aan Plant-e
Hare Majesteit Koningin Máxima bracht vandaag een werkbezoek aan Plant-e in Wageningen. Zij maakte kennis met de techniek van elektriciteitsopwekking uit levende planten die het bedrijf ontwikkelt. Koningin Máxima sprak tijdens haar bezoek met medewerkers van het bedrijf en kreeg een rondleiding. Het bezoek werd afgesloten met een discussie over de toepassingsmogelijkheden van deze technologie voor overheden en bedrijven.
Lees verder

Afscheidsaudiëntie ambassadeur Mexico
Zijne Majesteit de Koning heeft hedenochtend op Paleis Noordeinde in afscheidsaudiëntie ontvangen de ambassadeur van de Verenigde Mexicaanse Staten, Z.E. Eduardo Ibarrola Nicolín.
Lees verder

Staatsbezoek aan Vaticaanstad
Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen op uitnodiging van Zijne Heiligheid Paus Franciscus een staatsbezoek aan de Heilige Stoel in Vaticaanstad (zie RVD-persbericht, nr. 36). Het bezoek vindt plaats op donderdag 22 juni 2017.
Lees verder