Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zaterdag 17 juni 2017

Moodkids: Alarm! Mijn kind valt niet binnen de lijntjes..

Alarm! Mijn kind valt niet binnen de lijntjes..

Ik zie een wachtkamer vol zenuwachtige moeders, brullende kinderen en een verwarming die loeit alsof het buiten 30 graden onder nul is. Ik mocht weer naar het consultatiebureau. Om ook dit keer weer aan te horen dat ik een niet- gemiddeld kind heb. De toon is gezet "U mag uw kind wel vast uitkleden mevrouw", schettert […]

The post Alarm! Mijn kind valt niet binnen de lijntjes.. appeared first on MoodKids.

Lees verder

Banaan pannenkoekjes met blauwe bessen

Zondagochtend is bijna altijd onze relaxt-we-hebben-vrij-ontbijt. Job vindt het geweldig om croissants te maken. We rprsen jus d'orange. We bakken eitjes of pannenkoeken. Deze havermoutpannenkoekjes van Francesca Kookt zijn onder andere favoriet. Of we maken een smoothie bowl. Afgelopen weekend maakten we deze banaan pannenkoekjes. Een beetje uit nood, want ik was vergeten brood te […]

The post Banaan pannenkoekjes met blauwe bessen appeared first on MoodKids.

Lees verder