Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 19 juni 2017

Moodkids: Hallo, dit is mijn manier van opvoeden!

Hallo, dit is mijn manier van opvoeden!

Met veel plezier heb ik Charlotte's blog gelezen over Luie ouders hebben gelijk. Eerlijkheidshalve moet ik wel zeggen dat ik er zelf niks van bak. Ik haal die schoenen wel even boven, want anders mis je de bus. Ik ruim het zelf wel op, want anders duurt het anderhalf uur en gebeurt het tóch niet zoals ik […]

The post Hallo, dit is mijn manier van opvoeden! appeared first on MoodKids.

Lees verder

Jullie hooikoorts tips en ik test

Zoals ik eind mei al schreef, hebben we thuis allemaal last van hooikoorts (en andere allergieën). Ik gaf een lijstje met anti-hooikoorts tips en vroeg ook jullie om tips. Superfijn wat ik allemaal via Facebook en op de mail heb ontvangen! Qua tips van jullie staat met stip op nummer één de medical tape. Ik heb blijkbaar onder […]

The post Jullie hooikoorts tips en ik test appeared first on MoodKids.

Lees verder