Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 4 juni 2017

PipaPanda in het middelpunt! 🐼

Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is
Bamboenieuws
van de WNF-Bamboeclub WWF
Bamboeclub
Panda met jong
Hallo kleine ontdekker,

Je leest deze maand alles over de panda in de PipaPanda. Bekijk hier een filmpje van een mama-panda met haar jong in het wild dat gemaakt is met een verborgen camera. Wil je de panda van dichtbij bekijken? Bezoek dan Wu Wen en Xing Ya in Ouwehands Dierenpark. Deze maand kun je met de prijsvraag een pluchen panda winnen! Niet gewonnen? Niet getreurd! De pluchen panda of het adoptiepakket van de panda is ook in onze webshop te bestellen.

PipaPanda wenst je veel lees-, luister- en kijkplezier!
bekijk het filmpje
Adopteer een panda
adopteer een panda
Vind jij de panda ook zo prachtig? Adopteer dan symbolisch een panda. In het adoptiepakket zit een pluchen panda, een adoptiecertificaat en een informatieboekje over de panda. Ook leuk als cadeau voor Vaderdag! Je maakt dan niet alleen iemand anders blij, je helpt ook met het beschermen van het leefgebied van de panda! 
adopteer een panda
Voorleesverhaal
voorleesverhalen pipapanda
PipaPanda en haar wilde dierenvriendjes maken altijd nieuwe avonturen mee. Dieuwertje Blok leest 8 spannende verhaaltjes voor. Luister naar een verhaaltje over o.a. PipaPanda en Flip de pinguin, Meneer Leeuw of PipaPanda die op reis gaat. Beleef het mee!
dieuwertje leest voor
Bekijk de prachtige panda's
 
Xing Ya & Wu Wen
 
Op 12 april kwam de familie van PipaPanda vanuit China naar Nederland. De twee reuzenpanda’s wonen nu in het pandapaleis ‘Pandasia’ in Ouwehands Dierenpark. Ben jij ook zo benieuwd hoe het met Wu Wen en Xing Ya gaat? Bestel dan je kaartjes online. Alvast een voorproefje zien? Bekijk hier een filmpje over de panda’s in Ouwehands Dierenpark. Veel pandaplezier!
bestel tickets
Panda knuffel
Prijsvraag: panda knuffel
Een reuzenpanda eet reuze veel bamboe. Maar hoeveel eet hij op een dag? Pssst… Het antwoord staat in de PipaPanda van deze maand. Goed zoeken!

Doe mee aan de prijsvraag en maak kans op een pluchen panda!
DOE mee
tot de volgende keer!
bamboeclub.nl
fun
dierenbieb
games
kleurplaten
Volg ons op:
E-mail PipaPanda!