Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 9 juni 2017

Villamedia: Jan Roos komt met online opiniepagina

Jan Roos komt met online opiniepagina
Oud-VNL-voorman Jan Roos komt met een eigen online opiniepagina. Roos deed eerder dit jaar mee aan de Tweede Kamerverkiezingen, maar zijn partij behaalde geen zetels. De voormalig grafisch ontwerper laat weten dat hij doorgaat als opiniemaker en met…
Lees verder

Sven Sauvé nieuwe CEO RTL Nederland
Sven Sauvé (43) wordt de nieuwe CEO van RTL Nederland. Hij treedt per 1 juli dit jaar aan. Sauvé is op dit moment al Chief Operating Officer (COO) bij RTL Nederland. Hij volgt Bert Habets op die zelf in april Co-CEO van RTL Group is geworden.
Lees verder

Egyptische nieuwssite probeert censuur te ontlopen
De onafhankelijke Egyptische nieuwssite Mada Masr gaat betalende leden werven om zich zo aan de censuur van de Egyptische overheid ontworstelen. Nieman…
Lees verder

Gouden Freelancer Award krijgt vervolg
Freelancers worden opgeroepen journalistiek werk in te zenden voor de Gouden Freelancer Award. Deze tweejaarlijkse journalistieke prijs is een initiatief van Bureau Wibaut en de Sectie Freelance Journalisten van de Auteursbond.
Lees verder

Nieuwe details bekend in zaak omgekomen NPR-journalisten in Afghanistan
Het is een jaar geleden dat in Afghanistan twee journalisten van de Amerikaanse publieke omroep NPR omkwamen bij een aanval van de Taliban in Aghanistan. De omroep heeft in die tijd nader onderzoek gedaan naar hun dood en maakt nu nieuwe details bekend.
Lees verder