Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 19 juni 2017

Villamedia: TMG naar Mediahuis: wat brengt de toekomst?

TMG naar Mediahuis: wat brengt de toekomst?
Nu de overname van Telegraaf Media Groep (TMG) door het Vlaamse Mediahuis en investeringspartner VP Exploitatie feitelijk rond is, buigen kenners zich…
Lees verder

Kamerbrief Dekker over online beeldkwaliteit NPO
In een Kamerbrief heeft staatssecretaris Sander Dekker aangegeven dat hij, gezien de extra kosten die de NPO moet maken voor een archief in hogere beeldkwaliteit, een kleine vergoeding voor NPO Plus redelijk vindt. De NPO heeft volgens Dekker momenteel…
Lees verder

Werk inzenden voor Prinsjesfotoprijs
Professionele fotografen kunnen weer werk inzenden voor Prinsjesfoto, de beste politieke foto van het parlementaire jaar 2016-2017.
Lees verder

Nominaties Lokale Omroep Awards 2017 bekend
De organisatie van lokale omroepen in Nederland, OLON, heeft de nominaties bekendgemaakt voor de Lokale Omroep Awards 2017. Dit jaar zijn er 26 nominaties verdeeld over de categorieën: Innovatie, Presentatietalent, Video, Nieuws en Audio.
Lees verder

Fotojournalist Dolf Toussaint (92) overleden
Op dinsdag 13 juni is fotojournalist Dolf Toussaint op 92-jarige leeftijd overleden, meldt het Nationaal Archief, dat in 2016 het grootste deel van Toussaints foto-archief in beheer nam.
Lees verder