Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 8 juni 2017

We hebben een nieuwe website! 🎉

We hebben een nieuwe website!

Pas toen we het nieuwe ontwerp zagen dat de nerds van Nerds & Company hadden gemaakt voor onze nieuwe website, zagen we hoe verouderd de oude eigenlijk was. Gek is dat, hoe dat werkt. Maar het was duidelijk tijd voor een nieuw jasje voor omdenken.nl.

Alles onder één dak


Jarenlang hadden we twee verschillende websites: omdenken.nl en ja-maar.nl. Op de eerste vond je mooie verhalen en filmpjes over omdenken, op de tweede informatie over de zakelijke mogelijkheden, onze webwinkel en meer over onze theatershow en trainingen. Het werd tijd om deze twee samen te voegen en alles wat met Omdenken te maken heeft onder één dak bij elkaar te brengen.


Wij zijn blij man!


Met die opdracht zijn de nerds van Nerds & Company aan de slag gegaan en dat heeft dit prachtige resultaat opgeleverd. Wij zijn er erg blij mee en jullie hopelijk ook. Een website is nooit af, dus we zullen hem blijven verbeteren en uitbreiden. Kom jij nog iets tegen dat niet werkt of er gek uitziet, laat het ons dan weten.


Iedereen krijgt een nieuwe website!


Jij krijgt een nieuwe Omdenken website, en jij krijgt een nieuwe Omdenken website, iedereen krijgt een nieuwe Omdenken website!

Genoeg Oprah gespeeld, ga maar gewoon kijken. Naar de homepage bijvoorbeeld. Of de pagina waarop we zojuist alle nieuwe speeldata van de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' theatershow in 2017-2018 gepubliceerd hebben. Of het verhaal over hoe juf Anne creatief omgaat met de nieuwste rage in haar klas: Fidget spinners. 

Genoeg te zien!

 

Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.