Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 21 juli 2017

ANWB Vrijwilligers│Gezocht: reisbegeleiders │Vacatures voor bondsraad│Doe mee met de grote Waterrecreatie enquête │Nomineer het meest gastvrije theater

ANWB Vrijwilligers

Reisbegeleider bij ANWB Kampeerreizen of lid van bondsraad? Wat voor jou?
Niet goed leesbaar?  webversie
21 juli 2017   nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com   Wijzig
Doe mee met de grote enquête over waterrecreatie of nomineer het meest gastvrije theater. We zoeken vrijwilligers voor ANWB Kampeerreizen en de bondsraad. Iets voor jou? En we vragen vrijwilligers voor onze  activiteiten die binnenkort starten, zoals de wandelweken met nieuwe stadswandelingen en leden voor leden in Eindhoven.
Is kamperen je hobby? Dan is de functie reisbegeleider of technisch reisbegeleider bij ANWB Kampeerreizen misschien iets voor jou. Als reisbegeleider ben je het aanspreekpunt op campings en verzamel je tips voor trips. Als technisch begeleider los je technische problemen op en verleen je EHBO. Je dient in het bezit te zijn van een auto/caravan of camper.
Kom je graag in Eindhoven en weet je wat je daar niet mag overslaan? Vertel het ons op zaterdag 9 september a.s. tijdens een bijeenkomst in het centrum van de stad. Waar zitten de lekkerste eetadresjes, waar vind je het mooiste museum en de gezelligste winkeltjes? Samen stellen we het leukste weekend naar Eindhoven samen!
Wat is je meest favoriete vorm van waterrecreatie, of heb je juist helemaal niets met water? Heb je een eigen boot of surfplank? Houd je van vissen? En zou je weleens iets nieuws willen proberen in of op het water zoals jetskiën of hoverboarden? Deze en meer vragen stellen we in de Grote ANWB Waterrecreatie Enquête. Onder de deelnemers verloten we 30 mooie prijzen! Begin september doen we op anwb.nl/water uitgebreid verslag van de uitkomsten
Het Land van ANWB organiseert dit jaar voor de tweede keer de verkiezing van Meest gastvrije theater. ANWB-leden kunnen zelf bepalen welk theater zij het meest gastvrij vinden. Aan de hand van een aantal criteria wordt bepaald welk theater de winnaar is. Iedereen die een stem uitbrengt, maakt tevens kans op 2 tickets voor een theatervoorstelling naar keuze. De winnaar wordt op 4 oktober bekend gemaakt.
De bondsraad is de algemene ledenvergadering van de ANWB. Ruim 100 bondsraadsleden vertegenwoordigen de ruim 4 miljoen ANWB-leden. Zij praten en denken mee over allerlei onderwerpen die de vereniging betreffen. Er zijn binnenkort diverse vacatures voor de bondsraad. Weten wat het werk inhoudt?
Ook in het najaar gaan we bij de ANWB weer veel aandacht besteden aan wandelen. Vanuit 24 ANWB winkels organiseren we op 30 september weer de wandelweken met korte stadswandelingen. Vind je het leuk met een aantal wandelliefhebbers door de stad te wandelen en hen enthousiast te maken over jouw woonplaats of omgeving?
Net als in de zomer van 2016 heeft de ANWB ook dit jaar weer een Kinderkampioen gemaakt.
De Kinderkampioen is een vakantie-doe boekje voor kinderen om zich te vermaken (thuis en op vakantie) met leuke tekeningen, puzzels, win-acties… Heb je de Kinderkampioen niet gekregen, maar wil je deze wel hebben? Met de bon in de Doe Mee-rubriek van de Kampioen van juli, kan je in één van de ANWB winkels de gratis Kinderkampioen ophalen.

Als ANWB vrijwilliger nodigen we je uit voor de opname van de tv-special van 'In Holland staat een kerk' op woensdag 6 september 2017 in de Laurenskerk van Rotterdam. Deze muzikale tv-special laat zien wat 500 jaar protestantisme ons land heeft gebracht. Geniet samen met familie of vrienden van een avond vol muzikale optredens met Stef Bos en Leona Philippo, 3D-videomapping en livemuziek van het Radio Filharmonisch Orkest. De toegang is gratis.
Meest gelezen nieuwsbrieven
Aanbiedingen
Auto
Bekijk alle nieuwsbrieven
Mijn gegevens
De heer Lezer
nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com
Vul aan of wijzig
Volg ons Apps Community
Facebook Twitter Youtube Instagram
© ANWB 2017 Contact Aansprakelijkheid
Privacy Afmelden