Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

woensdag 19 juli 2017

Binnenlands Bestuur Academy - najaar 2017

Wordt deze e-mail niet goed weergegeven? Bekijk dan de online versie
BB Academy
IS UW GEMEENTE KLAAR VOOR DE TOEKOMST? 100 BELANGEN, SAMEN 1 OPLOSSING
BB Academy BB Academy

Er verandert veel voor gemeenten; er komen taken bij, de schaal wordt groter en de samenleving stelt andere eisen. In de drukte van alledag is er geen tijd om te re ecteren op de betekenis van deze veranderingen voor uw gemeentelijke organisatie. In de Gemeente van de toekomst’ behandelen we de belangrijkste trends die de ontwikkeling van uw gemeente en uw eigen functie de komende jaren bepalen.


PBLQ

Onze samenleving verandert voortdurend en wij als overheid veranderen mee. We willen het meer samen doen. We willen het vooral ook béter doen. De Dialoog maakt hierbij het verschil. Een duidelijk doel, heldere kaders en een stevige agenda geeft inwoners het vertrouwen gezamenlijk de inhoud van de plannen te bepalen. Deze aanpak heeft in andere gemeenten z’n vruchten afgeworpen. In De Dialoog is de rol van Proces-begeleider essentieel voor het succes.

Volutie

BENT U EEN BRUGGENBOUWER? MASTERCLASS BIG DATA IN DE PUBLIEKE SECTOR: KANSEN VOOR DE GEMEENTE
BB Academy BB Academy

Als middenmanager heb je de rol van bruggenbouwer en breng je de doelen van de organisatie en die van jouw mensen in overeenstemming met elkaar. Je bent de coach van jouw team en je inspireert je medewerkers om verder te groeien en conflicten zelf op te lossen.

Om uit te groeien tot een echte bruggenbouwer, ga je in de training verbindend leidinggeven op zoek naar de kwaliteiten die nodig zijn om verbinding te leggen. Met jezelf, met de ander en met de organisatie.

Horizon

De wereld om ons heen verandert snel als gevolg van de exponentiële groei van technologie en data. Deze ontwikkelingen bieden haast ongelimiteerde kansen, maar wat betekent dit voor jouw werk en hoe kun je hier slim gebruik van maken?

De Masterclass Big Data in de publieke sector geeft je inzicht wat deze ontwikkelingen betekenen voor jouw organisatie. Met behulp van concrete voorbeelden krijg je handvatten om data slim te gebruiken bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken.


Deloitte

Meer informatie en aanmelden: www.binnenlandsbestuur.nl/Academy
Wilt u geen actie e-mails meer van Binnenlands Bestuur ontvangen? Klik dan hier om u af te melden