Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 20 juli 2017

Het Koninklijk Huis: Koning spreekt informateur Zalm

Koning spreekt informateur Zalm
Mededeling van het Kabinet van de Koning: Zijne Majesteit de Koning is vandaag, 12 juli, op de hoogte gesteld door informateur Zalm van de voortgang van de gesprekken met betrekking tot de kabinetsinformatie.
Lees verder

Prof.mr. Pieter van Vollenhoven geeft startsein Open Monumentendag 2017
Prof.mr. Pieter van Vollenhoven verricht donderdag 7 september op Landgoed Overcinge in Havelte de landelijke opening van de BankGiro Loterij Open Monumentendag 2017. Het thema van de 31ste Open Monumentendag is 'Boeren, burgers en buitenlui'. De opening is onderdeel van een publieksprogramma op Landgoed Overcinge. Prof.mr. Pieter van Vollenhoven zet zich al vele jaren in voor het behoud van monumenten en Open Monumentendag.
Lees verder

Koning spreekt informateur Zalm
Mededeling van het Kabinet van de Koning: Zijne Majesteit de Koning is vandaag, 20 juli, door informateur Zalm op de hoogte gesteld van de stand van zaken met betrekking tot de kabinetsinformatie.
Lees verder