Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 23 juli 2017

Moodkids: Kom in actie voor CliniClowns!

Kom in actie voor CliniClowns!

Wellicht heb je onderstaande geweldige video al langs zien komen op social media. CliniClowns-ambassadeur Jack van Gelder bezoekt bakker Jimmy Braat (35) die in zijn bakkerij in Dedemsvaart hele speciale gebakjes maakt. Een gedeelte van de opbrengst gaat naar CliniClowns. Jimmy's initiatief past perfect bij de 'CliniClowns zoekt Versterking' campagne die CliniClowns net is gestart. […]

The post Kom in actie voor CliniClowns! appeared first on MoodKids.

Lees verder

Blijf van mijn kind af!

Afgelopen week gebeurde iets dat zo bizar was, dat ik nog steeds twijfel of het wel echt gebeurd is. Een onbekende man sloeg mijn zoon. Omdat hij zand op zijn dochter gooide… Ik reageerde alleen niet zoals ik had willen reageren. Een ijskoningin en een knuffelbeer Mijn kinderen zijn heel verschillend. Dat uit zich op […]

The post Blijf van mijn kind af! appeared first on MoodKids.

Lees verder