Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 25 juli 2017

Moodkids: Leuke stoffen slingers voor in huis of op de kinderkamer

Leuke stoffen slingers voor in huis of op de kinderkamer

Ik weet het nog goed, toen mijn oudste werd geboren kreeg ik van een vriendin slingers als kraamcadeau. En niet zo'n papieren variant, maar zo eentje waar je heel blij van wordt met de mooiste prints in heldere kleuren. En weet je wat ik als eerste dacht? "Wat moet ik in vredesnaam met een slinger??". Nu, […]

The post Leuke stoffen slingers voor in huis of op de kinderkamer appeared first on MoodKids.

Lees verder

Het is zover. De zomervakantie is begonnen! #autisme 98

Het is zover! De zomervakantie is begonnen. Daar ben ik heel blij mee. Het weekend was nog een beetje onrustig, maar Daniël went snel aan het vakantieritme/gevoel. Mijn man heeft weer een schema gemaakt met de dagen/planning van de zomervakantie. Dit geeft zoals gewoonlijk veel steun. Het is fijn om te zien dat zoiets simpels […]

The post Het is zover. De zomervakantie is begonnen! #autisme 98 appeared first on MoodKids.

Lees verder