Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 20 juli 2017

Werk jij in het primair onderwijs? Dan hebben we iets voor je!

Training Omdenken binnen het onderwijs & kaartverkoop theatershow gestart

We hebben weer wat nieuws! Speciaal voor mensen die in het primair onderwijs werken, organiseren we in november een Training Omdenken. Ook zijn er nieuwe data bekend voor de reguliere Training Omdenken. En de kaartverkoop voor de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' theatershow is begonnen! Voor ieder wat wils dus, in deze nieuwsbrief.

Eendaagse Training Omdenken binnen het onderwijs


Werken in het onderwijs is natuurlijk prachtig, maar het gaat ook gepaard met de nodige problemen: volle agenda's, voortdurend wijzigende regelgeving, lastige kinderen, om over collega's en ouders nog maar te zwijgen… Problemen ervaren we in de regel als lastige dingen. We willen er vanaf. Dat is logisch, maar het is ook een gemiste kans. Je kunt namelijk ook gebruik maken van het probleem. Er een mogelijkheid van maken. Precies dat leer je in de ontregelende Training Omdenken; en dat dan toegespitst op het onderwijs.

Op zaterdag 4 november organiseren wij speciaal voor iedereen in het primair onderwijs een Training Omdenken in Den Dolder.

Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op onze website.


Nieuwe data reguliere Training Omdenken


Werk jij niet in het primair onderwijs? Maar lees je, ondanks het onderwerp van de mail, toch deze nieuwsbrief? Goed zo! Want voor alle projectmanagers, loodgieters, leidinggevenden, HR-medewerkers, bakkers, vestigingsmanagers, zzp'ers, boekhouders en alle andere beroepen (als je maar geen leerkracht primair onderwijs bent) organiseren we onze reguliere eendaagse Training Omdenken. De nieuwe data voor na de zomervakantie zijn nu bekend. Voor meer informatie en inschrijven kun je terecht op onze website.


Kaartverkoop 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' theatershow gestart


Wegens groot succes komen we volgend seizoen gewoon nog een keer terug met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow. De nieuwe speellijst is bekend en de kaartverkoop is gestart. In oktober gaan we weer van start en de eerste voorstellingen zijn al uitverkocht, dus wees er snel bij!
Een impressie van de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' theatershow.

Voor ieder wat wils


Voor ieder wat wils, hadden we beloofd. Dus heb jij niets met het onderwijs, niets met trainingen en ook helemaal niets met kinderen? Dan heb je vast wel iets met mislukkingen, toch? Mislukkingen zijn namelijk nuttig en interessant en ze horen erbij, volgens de Zweed Samuel West. Daarom richtte hij het Museum of Failures op. Hier lees je meer.
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.