Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 24 augustus 2017

ANWB Vrijwilligers │Wandel jij met leden door jouw stad│Help mee tijdens de appelplukdag│Stel een arrangement samen voor Eindhoven of Dordrecht

ANWB Vrijwilligers

Help mee met de Appelplukdag of bij het samenstellen van een arrangement in Eindhoven en Dordrecht.
Niet goed leesbaar?  webversie
24 augustus 2017   nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com   Wijzig
Vaak kunnen we in september nog genieten van mooi weer, en dat komt goed uit met de activiteiten die we binnenkort aanbieden. Op zaterdag 16 september kun je helpen als vrijwilliger in een van de boomgaarden tijdens de Landelijke Appelplukdag. Of ontdek op 30 september een nieuwe stad en loop mee met een van de stadswandelingen die bij de ANWB winkels starten. Geniet van het prachtige Overijssel tijdens de Vechtdal Fietsvierdaagse.
We wensen je een fijne nazomer!
Op zaterdag 16 september vindt de Landelijke Appelplukdag plaats. Iedereen kan dan, in meerdere boomgaarden verspreid over het land, zelf appels plukken. Om deze dag goed te kunnen laten verlopen, zoeken we vrijwilligers die willen helpen bij een aantal fruitbedrijven. Denk aan gastheer/-vrouw zijn, helpen bij parkeren, de weg wijzen en uitleg geven in de boomgaard.
Kom je graag in Eindhoven en weet je wat je daar niet mag overslaan? Vertel het ons op zaterdag 9 september a.s. tijdens een bijeenkomst in het centrum van de stad. Waar zitten de leukste eetadresjes, waar vind je het mooiste museum en de gezelligste winkeltjes? Samen stellen we het leukste weekend naar Eindhoven samen!
Voor het fietsreparatieteam van het ANWB Kinderfietsenplan zoeken we handige sleutelaars in Breda (donderdagen) en Den Haag (dinsdagen). Wil jij samen met andere vrijwilligers fietsen opknappen die aan kinderen worden uitgereikt die zich geen fiets kunnen veroorloven?
Ben jij fan van Dordrecht en wil je ons tippen over de leukste adresjes? Kom dan op zaterdag 7 oktober naar onze bijeenkomst en stel hét weekend samen naar jouw stad!
De ANWB Vechdal Fiets4daagse is een klassieker. Afwisselende routes door bos, heide en rivierduinen. Maar ook kastelen komen ineens op je pad. Er zijn verschillende opstapplaatsen. De vierdaagse wordt gehouden van 5 sept t/m 8 september a.s. Wie niet vier dagen achtereen wil fietsen, kan ook gewoon een dágje meedoen. Als ANWB-lid krijg je korting.
Op zaterdag 30 september organiseren we tijdens de ANWB Wandelweken stadswandelingen vanuit de ANWB-winkels. We zoeken voor deze activiteit vrijwilligers, die het leuk vinden om met een aantal wandelliefhebbers door een stad te lopen en verrassende weetjes vertellen. Deze informatie krijg je uiteraard van te voren. De wandelingen zijn zo'n 5 km. We kunnen nog hulp gebruiken in Alkmaar, Amersfoort, 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Goes, Hellevoetsluis, Tilburg, Utrecht en Zaandam.
Meest gelezen nieuwsbrieven
Aanbiedingen
Auto
Bekijk alle nieuwsbrieven
Mijn gegevens
De heer Lezer
nieuwsbrievenhenkreports@gmail.com
Vul aan of wijzig
Volg ons Apps Community
Facebook Twitter Youtube Instagram
© ANWB 2017 Contact Aansprakelijkheid
Privacy Afmelden