Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 25 augustus 2017

Bedankt, Act like the Romans, Herinrichting Viaductweg en Terblijterweg

Act like the Romans, Herinrichting Viaductweg en Terblijterweg
Klik hier als deze nieuwsbrief niet volledig wordt getoond

Onze dank is groot!


Van 7 tot 21 augustus is er een topprestatie verricht. We zijn dan ook super trots op iedereen die de auto liet staan, de spits heeft gemeden en/of meedeed aan onze slimme reisacties. En tegen alle inwoners, forenzen en bezoekers van de stad zeggen we: bedankt voor je begrip en geduld!
 
  Lees meer

Act like the Romans


Altijd al willen roeien in een echt Romeins patrouilleschip? Dat kan op 2 of 3 september. Want dan is de Kesselskade het hele weekend het toneel van de Romeinen. Aanmelden kan tot uiterlijk 1 september 12.00 uur.
 
Roei je mee? Meld je aan
 

Herinrichting Viaductweg en Terblijterweg


A2 Maastricht werkt van 6 september tot 23 oktober aan de laatste klus voor de afbouw van het totale verkeerssysteem bij kruispunt Geusselt: de herinrichting van de Viaductweg en de Terblijterweg. Autoverkeer krijgt te maken met afsluitingen en omleidingen.
 
Bekijk de omleidingen Meld je aan
 

Meer nieuws

   
Je ontvangt deze nieuwsbrief omdat je je hierop geabonneerd hebt via www.gemeentemaastricht.nl. Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen? Dan kun je je afmelden als abonnee.

Aanmelden voor deze nieuwsbrief.