Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 31 augustus 2017

Het Koninklijk Huis: Koning beëdigt lid Algemene Rekenkamer

Koning beëdigt lid Algemene Rekenkamer
Zijne Majesteit de Koning heeft vanmiddag op Paleis Noordeinde de heer drs. E. Irrgang beëdigd tot lid van het college van de Algemene Rekenkamer.
Lees verder

Koning bij jubileumsymposium 50 jaar Eurotransplant
Zijne Majesteit de Koning is donderdagmiddag 5 oktober in Hotel van Oranje te Noordwijk aanwezig bij het jubileumsymposium ter gelegenheid van 50 jaar Eurotransplant. Aan het symposium nemen artsen, patiënten en nabestaanden van orgaandonoren uit de acht bij Eurotransplant aangesloten landen deel.
Lees verder

Koningin Máxima opent 'Tien topstukken on tour' in Mauritshuis
Hare Majesteit Koningin Máxima opent woensdagochtend 4 oktober in het Mauritshuis in Den Haag de reizende tentoonstelling 'Tien topstukken on tour: Voor Nederland verworven dankzij de BankGiro Loterij'. Met deze tentoonstelling willen het Kröller-Müller Museum, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en het Mauritshuis het belang van nieuwe aankopen voor Nederland tonen.
Lees verder