Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 7 augustus 2017

Het Koninklijk Huis: Prinses Beatrix bij opening jubileumexpositie 25 jaar Museum De Pont

Prinses Beatrix bij opening jubileumexpositie 25 jaar Museum De Pont
Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Beatrix der Nederlanden is zaterdag 16 september 2017 aanwezig bij de opening van de jubileumexpositie WeerZien in Museum De Pont in Tilburg. Het museum bestaat vijfentwintig jaar. Tegelijkertijd wordt in de openbare ruimte voor het museum een zes meter hoge sculptuur onthuld van de Britse kunstenaar Anish Kapoor.
Lees verder

Koning bij jubileum Reddingsbrigade Nederland
Zijne Majesteit de Koning is op zaterdagochtend 16 september aanwezig bij de viering van het honderdjarig jubileum van Reddingsbrigade Nederland in attractiepark Duinrell in Wassenaar.
Lees verder

Koning opent vernieuwd Huis der Provincie Gelderland
Zijne Majesteit de Koning opent op woensdagmiddag 20 september, samen met Commissaris van de Koning in Gelderland Clemens Cornielje, het vernieuwde Huis der Provincie in Arnhem. Het vernieuwde provinciehuis verbindt de nieuwbouw met het gerenoveerde monumentale pand van de provincie.
Lees verder