Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

donderdag 31 augustus 2017

Leren omdenken in Dalfsen of in het Beatrix Theater

Leren omdenken in Dalfsen of in het Beatrix Theater

De vakantie is voor velen weer voorbij en ook op ons kantoor wordt weer hard gewerkt. Binnenkort hebben we spannend nieuws over nieuwe producten, toffe projecten en wilde plannen. Maar voor nu twee korte nieuwtjes: een training met mooi uitzicht bij Mooirivier in Dalfsen en een toffe toevoeging aan onze speellijst van de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow.
 


Leren Omdenken mét uitzicht


Meestal vinden onze trainingen plaats in de Ernst Sillem Hoeve in Den Dolder. Ook mooi en lekker centraal in het land. Maar op vrijdag 17 november komen we naar het prachtige Mooirivier in Dalfsen! Meer informatie over de Training Omdenken vind je op onze website.

 

Schrijf je nu hier in voor de Training Omdenken


De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow in het Beatrix Theater


We hebben een nieuwe voorstelling aan onze speellijst toegevoegd. En niet zomaar eentje... Op maandag 14 mei 2018 staan we namelijk met de 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow in het Beatrix Theater in Utrecht! Stoer toch? Die poster hangt natuurlijk nog niet echt op de gevel, maar wat niet is kan nog komen. De voorverkoop is nu gestart, wij staan alvast te popelen!

 

Koop nu hier kaartjes voor het Beatrix Theater
Even klagen hoor...

Mogen we even klagen over klagende moeders?
 
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.