Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 13 augustus 2017

Moodkids: Kracht en weerbaarheid opbouwen bij kinderen

Kracht en weerbaarheid opbouwen bij kinderen

Regelmatig komen meisjes bij mij in de praktijk die last hebben van 'meidenvenijn'. Ze hebben een vriendinnetje of een meisje in de klas die de hele boel manipuleert en bespeelt en ze hebben daar last van. Heel begrijpelijk. Want het is heel lastig dat zo'n meisje de ene keer heel aardig is en de andere […]

The post Kracht en weerbaarheid opbouwen bij kinderen appeared first on MoodKids.

Lees verder

Waarom ik het liefst alleen boodschappen doe

Ik vertelde onlangs al iets over winkelen met kinderen. Waarom we dit uitsluitend nog online doen. Boodschappen doen met kinderen is ook zo'n dingetje. Die doe ik tegenwoordig het liefst alleen en ik zal je vertellen waarom. Stampvoetende peuters, gillende kinderen die hun zin niet krijgen. Het zou mij niet gebeuren, dacht ik voordat ik […]

The post Waarom ik het liefst alleen boodschappen doe appeared first on MoodKids.

Lees verder