Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 22 augustus 2017

Moodkids: Vakantie met veel gezelligheid en beetje stress #autisme 100

Vakantie met veel gezelligheid en beetje stress #autisme 100

Jaja, het is zover! De honderdste blog! Mijlpaal! En deze keer ook een gezellig verhaal. Ik ga namelijk vertellen over onze vakantie. Vroeger, als ik ergens was geweest, wilde mijn moeder altijd verslag. "Je kwam aan en toen…" En dan keek ze me hoopvol aan of er een minutieus en gedetailleerd verhaal zou volgen. Dus, […]

The post Vakantie met veel gezelligheid en beetje stress #autisme 100 appeared first on MoodKids.

Lees verder

Courgettespread, lekker voor op brood of als dip bij de borrel

CODEAFBEELDING Van boeken van uitgeverij Loopvis word ik altijd blij. Deze kleine uitgeverij blinkt uit in creativiteit en heeft vaak net iets andere boeken dan de meeste andere uitgeverijen. Zo heb ik laatst al geschreven over de rijstrepen uit hun Pindakaas-kookboek, dat hier nog steeds een succes is. Maar ik dwaal af. Vorig jaar mei bracht Loopvis samen […]

The post Courgettespread, lekker voor op brood of als dip bij de borrel appeared first on MoodKids.

Lees verder