Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 18 augustus 2017

Moodkids: Zorgen over je kind en social media gebruik

Zorgen over je kind en social media gebruik

Is je kind veel aan het appen, snapchatten of filmpjes aan het kijken? En maak je je daar als ouder zorgen over? Je bent niet de enige.  In Nederland gebruiken bijna alle jongeren sociale media. 51% tot drie uur per dag, 8% vijf uur of langer. Veel ouders maken zich ernstige zorgen over de social media […]

The post Zorgen over je kind en social media gebruik appeared first on MoodKids.

Lees verder

Ik ben er ingeluisd… We hebben een caravan!

Eigenaar worden van een caravan? Zo'n doorgaans foeilelijke (in mijn mening dan, hè), sleurhut? Mooi niet. Een gevalletje over mijn lijk. En toch, en toch, sinds een paar weken staat er zo'n veel te krappe woning op twee wielen achter ons huis. Hoe dat komt? Ik ben er ingeluisd, ik ben er gewoon ingeluisd. Ja, […]

The post Ik ben er ingeluisd… We hebben een caravan! appeared first on MoodKids.

Lees verder