Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 8 augustus 2017

Nieuwe Posterzine

Goed nieuws voor de Saimaa-rob
Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is.
 
 
Header LifeGuard E-Zine
 
dieren-gevoelens
Deze maand valt er weer een nieuwe Posterzine op de mat. Dit keer gaat hij over gevoelens van dieren, want kunnen dieren zich verdrietig voelen? En wat is dan de reden dat ze zo sip & sad zijn? Ook maak je kans op een hele gave hoofdtelefoon door het beantwoorden van de prijsvraag. Ontvang je nog geen Posterzine? Word dan WNF-LifeGuard.
word lid
 
 
 
Zeehond eet ijs
 
Saimaa-rob
Het werk van WNF-vrijwilligers heeft resultaat. Bij het ijs van het Finse Saimaa-meer maakten ze grote sneeuwhopen zodat de zoetwaterzeehonden hier gebruik van konden maken voor hun baby’s. Er zijn dit jaar wel 81 pups geboren, waarvan 90% in de sneeuwhopen.
bekijk de video
 
 
 
Klimmen
Kom gratis klimmen bij Neoliet
Bij Neoliet kun jij klimmen, boulderen, abseilen, een speleotunnel in en superswing maken… Je kunt een keer meedoen aan de KlimklUP! Na de zomer 2017 opent Neoliet een nieuwe superklimhal in Utrecht. Nieuwsgierig? Met je WNF-Rangerpaspoort, bon uit het bonnenboekje én reservering bij Neoliet vooraf, mag je gratis naar binnen.
meer informatie
 
 
 
Dieren met gekke tongen
Miereneters
Er zijn dieren met hele bijzonder tongen. Bijvoorbeeld de reuzenmiereneter die zijn tong wel 60 cm kan uitsteken. Met zijn scherpe klauwen breekt hij nesten open van mieren en termieten en met zijn tong eet hij ze zo op.
Lees verder
 
 
Narwal: eenhoorn van de zee
Narwal
De Narwal wordt ook wel de eenhoorn van de zee genoemd. En waarom? Net zoals de legendarische eenhoorns heeft dit dier een hele grote hoorn op zijn kop. Dit is alleen geen hoorn, maar een gigantische slagtand.
bekijk video
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons op:
 
Facebook   Twitter