Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

woensdag 23 augustus 2017

Provincie Zeeland: Rapport Alterra: damherten kunnen op de Haringvreter leven

Rapport Alterra: damherten kunnen op de Haringvreter leven

In opdracht van de Provincie Zeeland en Staatsbosbeheer heeft onderzoeksinstituut Alterra onderzocht of de Haringvreter voldoende ruimte en voedsel biedt voor een levensvatbare populatie damherten. Het rapport is vandaag uitgebracht. Conclusie van Alterra is dat de Haringvreter voldoende ruimte en voedsel biedt voor de damherten.

Lees verder

Parkeerterrein bij Zandkreekdam verdwijnt

Om de verkeersveiligheid en de doorstroming op de Deltaweg (N256) tussen Goes en Zierikzee te verbeteren, laat Provincie Zeeland het parkeerterrein aan de Zandkreekdam verwijderen. Van 28 augustus t/m 15 september 2017 gaat Dura Vermeer Infrastructuur BV Zuid West aan de slag om het parkeerterrein op te ruimen.

Lees verder

Benoeming burgemeester Reimerswaal

Mevrouw drs. J.S. (Jos√©) van Egmond (48 jaar) wordt de nieuwe burgemeester van Reimerswaal. Met Koninklijk Besluit nr. 2017001368 is de benoeming van mevrouw Van Egmond definitief en is de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van de gemeente Reimerswaal afgerond. De benoeming gaat in op 21 september. De be√ędiging en installatie van mevrouw Van Egmond zal op 21 september plaatsvinden tijdens een buitengewone raadsvergadering in het gemeentehuis te Kruiningen.

Lees verder