Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 3 september 2017

De jaguar: een stoere, wilde kat!

Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is
Bamboenieuws
van de WNF-Bamboeclub WWF
Bamboeclub
Jaguar
Hallo kleine ontdekker,

De jaguar is een grote, wilde kat. Hij sluipt voorzichtig op zijn prooi af. En hap! Wist je dat een jaguar ook heel goed kan zwemmen? In het Amazone-gebied in Amerika is een zeldzame zwarte jaguar gezien. Hij zwemt in de rivier. Kijk maar hier! Verder lees je meer over een nieuw boek over de savanne, kun je een jaguar in elkaar knutselen en kun je de zwarte jaguar met korting bezoeken in Artis!

PipaPanda wenst je veel lees-, luister- en kijkplezier!
bekijk video jaguar
Boek wilde dieren van de savanne
Boektip: wilde dieren van de savanne
WNF en Clavis Uitgeverij hebben een nieuw spannend voorleesboek uitgebracht, als opvolger van Wilde dieren van het woud. Laat je nu meenemen naar de wilde dieren op de savanne. In de PipaPanda staat al een voorproefje. Wil je meer van dit soort verhalen? 
bestel het boek
Knutsel jaguar
knutsel jouw jaguar
Een jaguar kan snel rennen. Knutsel jouw eigen jaguar op een blik. Rol hem vooruit. Kijk eens hoe hard hij rent! Op zoek naar zijn prooi!
jaguar knutselwerk
Artis: jaguar met baby welpen
Uit-tip: zwarte baby jaguars
Op 28 juni werden twee zwarte jaguarbaby’s in Artis geboren. Ze hebben begin augustus hun eerste stapjes buiten gezet. Oh wat zijn ze blij! Ga op bezoek en bekijk ze van dichtbij. Vergeet je niet je clubpas en bonnenboekje? Dan krijg je €3,50 korting!
meer info
Dieren op kleur
Prijsvraag: Win een boek vol kleurrijke dieren
Tussen alle uilen verschuilen twee uiltjes met dezelfde kleur. Zij zijn een tweeling! Zie jij welke het zijn? Stuur de juiste cijfers op en win het kleurrijke boek ‘Dieren op kleur’.
DOE mee
tot de volgende keer!
bamboeclub.nl
fun
dierenbieb
games
kleurplaten
Volg ons op:
E-mail PipaPanda!