Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 10 september 2017

Goed nieuws voor Walvishaaipup

en met korting naar Space Xperience met Andre Kuipers
Bekijk de online versie indien deze e-mail niet goed zichtbaar is.
 
 
Header LifeGuard E-Zine
 
Walvishaai
goed nieuws voor deze walvishaai! 
Een walvishaaipup die verstrikt was geraakt in de netten van vissers in Pakistan is bevrijd en weer vrijgelaten. De kapitein, Ali Akbar, is een van de 75 vissers die door WNF-Pakistan zijn getraind om grote zeedieren zoals walvissen, dolfijnen, zeeschildpadden, haaien en roggen veilig uit de netten te kunnen halen.
bekijk de video
 
 
 
Kokosnoot krab
 
Kokosnoot krab
De Kokosnoot krab. Je zou het niet denken, maar dit is een ontzettend sterk dier. Met zijn scharen breekt hij gemakkelijk dingen. Bijvoorbeeld een kokosnoot, die hij vervolgens lekker op eet. 
bekijk de video
 
 
 
Atlasvlinder
de vlinder die niet eet
De atlasvlinder is bijzonder. Het is een vlinder die als rups heel veel eet en als die ontpopt als vlinder heeft die geen roltong, wat heel veel andere vlinders wel hebben. Hierdoor kan hij niet meer eten. Gelukkig heeft deze vlinder een voorraad aangemaakt als rups, zodat hij zich wel kan voortplanten.
 
 
 
kolibri wappert super snel
Kolibrie
De kolibrie kan hele bijzondere dingen. Zo kan hij als enige vogel achteruit vliegen, stilstaan in de lucht en geluid maken met zijn vleugels. Hij slaat zo snel met zijn vleugels. Dit kan wel 50 keer per seconde! In dit slow motion filmpje kan je eens zien hoe dit langzaam gaat.
bekijk de video
 
 
Bezoek SpaceXperience
SpaceXperience
Kom op 11 november (met je familie) naar een speciale premièrevoorstelling van SpaceXperience in Ziggo Dome. Een multi-media show waarin je live met astronaut en WNF-ambassadeur André Kuipers een reis door de ruimte maakt. Speciaal voor onze supporters zoals jij, hebben we de beste plaatsen gereserveerd. Tip je ouder(s) en kijk op wnf.nl/spacexperience, daar vind je alle informatie. Je kunt kiezen tussen Premium (€ 59,-) en Eerste Rang (€ 49,-). Reserveringskosten zijn € 6,40.
bestel tickets
 
 
 
 
 
 
 
 
Volg ons op:
 
Facebook   Twitter