Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 5 september 2017

Het Koninklijk Huis: Koningin Máxima bezoekt Lerarencongres

Koningin Máxima bezoekt Lerarencongres
Hare Majesteit Koningin Máxima bezoekt vrijdagmiddag 6 oktober 2017 het 5e Lerarencongres in Amersfoort. Het tweedaagse congres is van en voor leraren in het primair, voortgezet, speciaal en middelbaar beroepsonderwijs. De conferentie, georganiseerd door de Onderwijscoöperatie, vindt plaats bij ROC Midden Nederland.
Lees verder

Staatsbezoek Koning en Koningin Jordanië
Op uitnodiging van Zijne Majesteit de Koning brengen Hunne Majesteiten Koning Abdullah II bin Al Hussein en Koningin Rania Al Abdullah van het Hasjemitisch Koninkrijk Jordanië in november 2017 een staatsbezoek aan Nederland.
Lees verder

Geloofsbrieven ambassadeurs Estland, Litouwen en Tsjaad
Zijne Majesteit de Koning zal woensdagochtend 6 september op Paleis Noordeinde in Den Haag ter overhandiging van hun geloofsbrieven achtereenvolgens ontvangen de ambassadeur van de Republiek Estland, H.E. mevrouw Kaili Terras, de ambassadeur van de Republiek Litouwen, Z.E. Vidmantas Purlys, en de ambassadeur van de Republiek Tsjaad, H.E. mevrouw Ammo Aziza Baroud.
Lees verder