Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 1 september 2017

Moodkids: We hebben een tiener thuis! #autisme 101

We hebben een tiener thuis! #autisme 101

Daniël is deze maand 10 jaar geworden. Voor mijn gevoel een enorme mijlpaal. Hij is nu een echte tiener! Daniël ergert zich vooral aan mijn emotionele gewauwel over hoe klein hij was en dat het toch echt al 10 jaar geleden is allemaal. Al heeft hij wel hartelijk gelachen om de anekdote dat hij me […]

The post We hebben een tiener thuis! #autisme 101 appeared first on MoodKids.

Lees verder

Hoe vaders opruimen. Of zo…

"Zeg Dennis… We hebben zo een onverwachtse, werkgerelateerde afspraak. Zou jij de keuken even snel op willen ruimen?" Ik zit middenin een verhaal en luister maar half. "Den! Hoor je me?" Ergens ver weg, hoor ik mijn eigen reactie: "Tuurlijk. Dat doe ik zo." Een uur later schrik ik wakker uit de wereld die grenzeloze […]

The post Hoe vaders opruimen. Of zo… appeared first on MoodKids.

Lees verder