Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

dinsdag 12 september 2017

Nu leverbaar: de Omdenken Scheurkalender en Agenda 2018

Nu leverbaar: de Omdenken Scheurkalender en Agenda 2018

In het voorjaar kondigden we al aan dat we er mee bezig waren en nu is het eindelijk zo ver. De drukker is klaar en ons kantoor staat tot de nok toe vol met dozen: de Omdenken Scheurkalender en Agenda voor 2018 zijn leverbaar!

Scheurkalender


Jarenlang kregen we de vraag minstens iedere week een keer: is er een Omdenken Scheurkalender? Tot nu toe moesten we jullie steeds teleurstellen. Maar nu is het eindelijk zo ver: de Omdenken Scheurkalender is er! In 2018 kun je eindelijk iedere dag jouw dagelijkse portie omdenken scheuren.

Hij is uiteraard 365 pagina's dik en staat vol met spreuken, verhalen, vragen en plaatjes. Om je te prikkelen en iedere dag weer anders tegen de dingen aan te laten kijken.
 
Bestel hem nu in onze webwinkel


Agenda


Toen we eenmaal begonnen met het maken van een verjaardagskalender en een scheurkalender konden we niet meer stoppen... We vonden dat er ook een Omdenken Agenda moest komen! Ook zo'n product waar jullie vaak om gevraagd hebben en heel lang op hebben moeten wachten. Maar in 2018 is het eindelijk zover: je kunt dan iedere dag jouw afspraken bijhouden in een prachtig vormgegeven agenda vol omdenkspreuken, illustraties en handige pagina's.

De agenda heeft 1 week per pagina, een handige ringband en allemaal fijne pagina's over bijvoorbeeld schoolvakanties en omrekentabellen. Maar ook meer dan genoeg ruimte voor notities, droedels en kladderwerkjes.
 
Bestel hem nu in onze webwinkel
Zo ziet ons kantoor er momenteel uit... 


Heel veel nodig?


Wil jij graag een grote hoeveelheid scheurkalenders of agenda's bestellen? Bijvoorbeeld omdat jouw medewerkers wel wat dagelijkse inspiratie en structuur in één agenda kunnen gebruiken? Of omdat de scheurkalender echt het ideale kerstcadeautje is voor de hele familie (en al helemaal voor de schoonfamilie). Dat kan! Mail ons als je meer dan 10 stuks wilt en we zorgen ervoor dat deze grote hoeveelheid scheurkalenders of agenda's met een leuke korting naar je toe komt.
 

Tot slot nog even dit...

De 'Lastige kinderen? Heb jij even geluk' Omdenkshow is terug!
 
Ziet deze mail er gek uit? Kun je hem niet lezen? Klik dan hier.
Je ontvangt deze e-mail omdat jij aangemeld bent voor één van onze nieuwsbrieven.

Omdenken
Oudegracht 263
3511 NM Utrecht

Wil je deze nieuwsbrief niet meer ontvangen?
Je kunt jouw voorkeuren aanpassen of je uitschrijven.