Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 4 september 2017

Provincie Zeeland: Benoeming burgemeester Sluis

Benoeming burgemeester Sluis

Mevrouw mr. M.M.D. (Marga) Vermue (55 jaar) wordt de nieuwe burgemeester van Sluis. Met Koninklijk Besluit nr. 2017001396 is de benoeming van mevrouw Vermue definitief en is de benoemingsprocedure voor een nieuwe burgemeester van de gemeente Sluis afgerond. De benoeming gaat in op 6 oktober 2017. De beëdiging en installatie van mevrouw Vermue zal op 6 oktober plaatsvinden tijdens een buitengewone raadsvergadering in het Belfort van Sluis.

Lees verder

Matig uw snelheid! Mijn papa werkt hier

Gedeputeerde Harry van der Maas, medewerkers van H4A Infratechniek B.V. en hun kinderen onthulden op vrijdag 25 augustus 2017 speciale banners die op een persoonlijke manier aandacht vragen voor het rijgedrag bij wegwerkzaamheden. De onthulling van de banners was tegelijkertijd de officiële start van de aanleg van de rotonde, aanleg parallelle landbouwweg en het vervangen van de kokerduiker bij Absdale. De banners hangen langs de Absdaalseweg (N258), ter hoogte van Absdale en Hulst.

Lees verder

Samenwerking waterschap en Provincie

De Provincie en waterschap Scheldestromen investeren allebei in de toekomst van Zeeland. Bij diverse projecten werken we samen en in het beheer van de buitenruimte in Zeeland komen we elkaar regelmatig tegen.

Lees verder