Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 15 september 2017

Provincie Zeeland: Inloopavond voor aanpak N673 Zanddijk/Molendijk (eerste fase)

Inloopavond voor aanpak N673 Zanddijk/Molendijk (eerste fase)

Provincie Zeeland en gemeente Reimerswaal willen bewoners bijpraten over de plannen om de verkeersproblemen op Zanddijk en Molendijk aan te pakken. Zij organiseren daarom een inloopbijeenkomst op woensdag 27 september 2017. De bijeenkomst vindt plaats in Partycentrum de Lepel, Lepelstraat 7 in Yerseke, van 19.00 tot 21.00 uur.

Lees verder

Nieuw verschenen: Provinciewerk 13 september 2017

Provinciewerk is een informatierubriek in de Zeeuwse huis-aan-huisbladen.

Lees verder

Let op: kans op SLIK op de weg!

De oogstperiode is weer aangebroken. Dat zorgt voor een verhoogde kans op SLIK op de weg.  Tijdens de oogstperiode is het oppassen geblazen, want door slik in combinatie met regen kan de weg verraderlijk glad worden. Ieder jaar gebeuren er dan ook tientallen ongevallen op de Zeeuwse wegen door slik. "Dit willen we uiteraard zoveel mogelijk voorkomen; elk vermijdbaar ongeluk is er één te veel", aldus gedeputeerde Harry van der Maas. Het Regionaal Orgaan Verkeersveiligheid Zeeland (ROVZ) vraagt aan akkerbouwers en loonwerkers zich aan de spelregels 'Slik op de weg' te houden. Weggebruikers adviseren we alert te zijn op gevaarlijke situaties. Kortom: aandacht voor slik blijft belangrijk.

Lees verder