Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 8 september 2017

Provincie Zeeland: Werk aan Broekseweg en Oude Zeedijk gaat tweede fase in

Werk aan Broekseweg en Oude Zeedijk gaat tweede fase in

Elke Zeeuw moet 's avonds veilig kunnen thuiskomen. Daarom heeft Provincie Zeeland verkeersveiligheid hoog in het vaandel staan: we maken wegen veiliger en investeren in gedrag. Aannemer Dura Vermeer is aan het werk op Tholen om ervoor te zorgen dat het asfalt op de N658 er weer goed bij ligt. Binnenkort start de tweede fase van de werkzaamheden. Hoewel we overlast zoveel mogelijk proberen te beperken, kan het werk enige hinder met zich meebrengen.

Lees verder

Commissie externe spiegeling gaat aan de slag

Hoe gaan Zeeuwse overheden invulling geven aan bestuurlijke samenwerking in de provincie? Die vraag staat centraal in het onderzoek van de commissie 'externe spiegeling'. Het College heeft op dinsdag 5 september de leden van deze onafhankelijke commissie benoemd.

Lees verder

Netwerkevent RegioinBedrijf Connect in Zeeland

Zakelijke regio's op directieniveau met elkaar verbinden, dat is het uitgangspunt van RegioinBedrijf Connect. De 5e editie van RegoininBedrijf Connect vindt op 12 oktober plaats bij Huys ter Schelde in het Koudekerke. Kennisdeling, interactie en connectie staan centraal.

Lees verder