Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

zondag 3 september 2017

Provincie Zuid-Holland: Bezoek de provincie Zuid-Holland tijdens de Wereld Haven Dagen

Bezoek de provincie Zuid-Holland tijdens de Wereld Haven Dagen
Kom ook langs bij de provincie Zuid-Holland tijdens de Wereld Haven Dagen op 1, 2 en 3 september in Rotterdam. Doe mee aan de serious game 'Brugbediening in Zuid-Holland', navigeer met een van onze 'Blue-Bots' over de vaarweg en hoor het laatste nieuws over de duurzame binnenvaart.
Lees verder

Oeververvanging Delft: Informatieavond 6 september
De provincie Zuid-Holland vervangt delen van de oevers langs de Delftse Schie en het Rijn-Schiekanaal in Delft-centrum. Op 6 september 2017 houdt de provincie een inloopavond voor omwonenden.
Lees verder

Adri Bom-Lemstra in landelijke Stuurgroep Verkenning Kabels en Leidingen
Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra heeft namens het IPO – koepel van de Nederlandse provincies - zitting genomen in de Stuurgroep Project Overstijgende Verkenning Kabels en Leidingen (POV K&L).
Lees verder

GS en Holland Rijnland over gebiedsgerichte samenwerking
Gedeputeerde Staten (GS) hebben in Leiden overleg gevoerd met het Dagelijks Bestuur van het samenwerkingsorgaan Holland Rijnland.
Lees verder

Onderzoek geluidsoverlast helihaven Ypenburg
De provincie Zuid-Holland en milieudienst DCMR stellen een onderzoek naar het aantal klachten afgelopen weekeinde over het grote aantal helicoptervluchten op helihaven Ypenburg.
Lees verder

Flexibilisering en uitgestoken hand voor sterke winkelcentra
De Discussienota Detailhandel van de provincie Zuid-Holland geeft aan hoe de provincie meer maatwerk wil toestaan voor nieuwe winkelplannen, en ook zelf gaat "meepoetsen".
Lees verder

Provincie en HI-Ambacht op inspiratiebezoek bij duurzaam bedrijvenpark
Gedeputeerde Adri Bom-Lemstra en wethouder André Flach van Hendrik-Ido-Ambacht hebben een werkbezoek gebracht aan een van de meest duurzame bedrijventerrein van Nederland, Park 20|20 in Hoofddorp.
Lees verder