Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

maandag 4 september 2017

Stem op de BankGiro Loterij Molenprijs 2017!

EXTRA NIEUWSBRIEF: MOLENPRIJS 2017

Welke molen krijgt jouw stem?
Wat hebben molen De Traanroeier op Texel, De Hoop in Hellendoorn, De Kroon in Arnhem en De Volmolen in Venray gemeen? Zij maken alle vier kans op de hoofdprijs in de BankGiro Loterij Molenprijs 2017 ter waarde van 50.000 euro!
Met jouw stem bepaal jij welke van de vier molens daadwerkelijk deze hoofdprijs wint. Van 2 september tot en met 2 oktober kun je stemmen op jouw favoriete project via Molenprijs.nl. Bovendien is jouw stem 1 euro waard. Alle molenprojecten die niet de hoofdprijs van 50.000 euro winnen, krijgen 1 euro per ontvangen stem. En jij maakt met jouw stem kans op een molenweekend voor 6 personen op de Langweerdermolen (Friesland).
 
 
De genomineerden
 
De Traanroeier in Oudeschild op Texel wil met het prijzengeld het riet vervangen op de molenromp. Met jouw stem maak je de Traanroeier waterdicht. Stem op De Traanroeier.
Molen De Hoop in Hellendoorn wil graag haar bezoekerscentrum inrichten. Met jouw stem zorg je voor een mooie plek waar de molen jou kan ontvangen. Stem op De Hoop.
Molen De Kroon in Arnhem wil met de Molenprijs de molen opnieuw inrichten met een bezoekerscentrum en een molenmuseum. Met jouw stem wordt De Kroon een van de parels van Arnhem. Stem op De Kroon.
De Volmolen in Venray wil met het prijzengeld de molen bouwen. Met jouw stem zorg jij dat een uniek molentype weer terugkomt in Nederland en als enige molen vilt gaat maken. Stem op De Volmolen.
 
Molen VIP-arrangement voor 6 personen
 
Met jouw stem maak jij kans op een molen VIP-arrangement voor zes personen. Met dit VIP-arrangement krijg je een weekendverblijf op de Langweerdermolen in Friesland. Je verblijft dan van vrijdag tot en met maandagochtend in de molen in een volledig verzorgd appartement. Een unieke molenbeleving in een prachtige omgeving.
Dé molenvereniging van Nederland
Vereniging De Hollandsche Molen, Zeeburgerdijk 139, 1095 AA  Amsterdam
020- 6238703 | www.molens.nl  | dhm@molens.nl