Het nieuws uit Nederland, rechtstreeks vanaf de bron. Blijf op de hoogte van gemeenten, maatschappelijke organisaties en sportbonden. Jouw nieuws hier online, neem contact op met de redactie.

vrijdag 8 september 2017

Villamedia: Directie New Skool Media treedt terug, nieuwe topman start in oktober

Directie New Skool Media treedt terug, nieuwe topman start in oktober
Erwin van Luit start 1 oktober als nieuwe topman bij New Skool Media om de integratie tussen de verschillende ondernemingen van het mediabedrijf verder gestalte te gaan geven.
Lees verder

Sanoma stelt winstverwachting positief bij
Sanoma is positiever gestemd over het financiële resultaat dat het dit jaar verwacht te halen en heeft zijn winstverwachting voor 2017 bijgesteld. Dat heeft Sanoma donderdagmiddag bekendgemaakt.
Lees verder

Protesten in India na moord op bekend journaliste
De moord op journaliste Guari Lankesh heeft tot veel protesten geleid in India. In de hoofdstad van de Indiase staat Karnataka gingen duizenden mensen de straat op, maar ook op andere plekken demonstreerden mensen.
Lees verder

NPO wil programma-ideeën via de site ontvangen
Omroepen en televisieproducenten kunnen nieuwe programmavoorstellen voortaan digitaal aanbieden bij de NPO via NPO Pitch. Deze nieuwe tool is vanaf vandaag toegankelijk via de geheel vernieuwde…
Lees verder

Bezorgdheid over machtsconcentratie buitenlandse mediabedrijven in Nederland
Veel Nederlandse media hebben inmiddels buitenlandse eigenaren. Vanuit de laatst overgebleven grote onafhankelijke media-organisaties – Talpa en NPO – klinken bezorgde geluiden over de machtsconcentratie bij buitenlandse mediabedrijven.
Lees verder